Nu kan du få filerne til at fylde meget mindre i Windows
Du har hidtil været begrænset til at pakke og udpakke komprimerede filer i ZIP-formatet i Windows, men snart virker styresystemet også med en række andre komprimerede formater. Det betyder, at du kan få filerne til at fylde endnu mindre.
Se mere her
ANNONCE
Sådan får du fuldt overblik over din bogsamling
Du behøver ikke kæmpe med regneark for at få overblikket over din bogsamling. Et nyt program i Fordelszonen løser nemlig nemt opgaven for dig. Se her hvordan.
Se mere her
3 steder, du kan hente gratis billeder du må bruge overalt
Der findes tjenester, hvor du kan hente gratis fotos, videoklip og grafik på nettet. Og du må ovenikøbet bruge materialet, som du ønsker. Her får du vores tre favorit-sider til gratis billeder på nettet.
Se mere her
4 tips til at gendanne slettede filer
Der er stadig håb, hvis du sletter en fil. Men kun, hvis du reagerer klogt og hurtigt. Se her, hvordan du bedst gendanner slettede filer.
Se mere her
Find din slægt og fjerne slægtninge på nettet
Internettet bugner af ressourcer til at finde oplysninger om din slægt. Vi viser dig vej til de bedste kirkebøger, arkiver og andre slægtsforskningsressourcer på nettet, og hjælper dig med at komme i gang med slægtsforskning.
Se mere her
Bliv klogere i Fordelszonen:
Legende let billedbehandling
Det behøver hverken være svært eller dyrt at komme i gang med billedredigering. I denne serie viser vi, hvordan du bruger det kraftfulde program Paint.net.
Se mere her
Tilbud til dig
Få 4 magasiner for 199 kr. + gave: Kikkert med auto fokus og vejrstation med regnmåler
149,50 kr. + porto 49,50 kr.
Spar 1.249 kr.
Læs mere