Nu kan du tilmelde dig Ladywalk 2017

1 year ago


Text only:

Se denne e-mail i din browser


Tilmeldingen er åben


Du kan nu tilmelde dig næste års Ladywalk, som finder sted i 12 danske byer mandag den 29. maj 2017. Tilmeld dig på ladywalk.dk allerede nu.
Deltager du, hjælper du andre kvinder, fordi Ladywalk hvert år donerer penge til organisationer, der arbejder for at støtte sygdomsramte kvinder i Danmark. I 2017 støtter vi PCO-Foreningen og Hjerteforeningen.
Vi håber på at se dig ude på en af vores ruter, når startskuddet lyder mandag den 29. maj 2017.
Farven på næste års T-shirt er valgt
I oktober måned gjorde vi det muligt at stemme om farven på næste års T-shirt. Igen i år havde vi fået SØNDAG’s moderedaktør til at hjælpe os med at vælge de to farver.
Afstemningen foregik på vores hjemmeside i perioden mellem den 1. og 20. oktober, og vi modtog i alt 3.996 stemmer. Resultatet blev, at næste års Ladywalk T-shirt bliver blommefarvet.
Det var rigtig godt at se, at så mange af jer gav jeres mening til kende.Tusind tak for det.


Ladywalk gavekort - årets julegaveidé
Du har nu muligheden for at give et gavekort til næste års Ladywalk til en særlig kvinde fx din mor, søster, veninde eller kusine.
 
Køb gavekortet på ladywalk.dk. Ønsker du, at gavekortet skal nå frem inden jul, skal vi have din bestilling senest onsdag den 14. december 2016. Vi har et begrænset antal gavekort, som vi udsender efter først-til-mølle-princippet.
Læs hvordan du får fat i et af vores gavekort. Klik her


Copyright © 2016 Ladywalk, All rights reserved.
Ønsker du at ændre hvordan du modtager disse emails?
Du kan opdatere din profil eller afmelde nyhedsbreve

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018