Ontdek nu alles over de nieuwe video-first systeemcamera van Canon
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
sample
Bekijk de webversie
sample
Foto Video Objectieven Studio Accessoires Tweedehands Sale
sample
 
Kamera Express
sample
CANON EOS R5 C
Hij is er! De nieuwe Canon EOS R5 C is dé video-first systeemcamera voor de hybride beeldmaker die de mogelijkheden van Cinema EOS en EOS R bij elkaar brengt. Met bioscoopwaardige 8K 30fps-video (of 60fps met externe voeding), haarscherpe 45 megapixel foto’s en de revolutionaire RF-vatting is de EOS R5 C overal op voorbereid.

Wil jij de mooiste videobeelden maken én tegelijkertijd hoogwaardige foto’s schieten? Dan is de EOS R5 C de ideale camera voor jou. Bekijk hem nu.

 
sample
 
\/
sample
Bekijk onze review
sample
sample
\/
sample
 
Kamera Express
sample
ONTDEK & TEST
Ervaar maandag 4 april de gloednieuwe Canon EOS R5 C tijdens de gratis demodag in onze Superstore in Capelle aan den IJssel. Een productspecialist van Canon vertelt alles over dé professionele video-first systeemcamera voor de allround Beeldmaker. Er is ruimte om je vragen te stellen en de camera zelf goed aan de tand te voelen. Beleef met eigen ogen de bioscoopwaardige 8K-opnamen en haarscherpe 45 megapixel foto's. Meld je nu gratis aan voor de demodag!
 
sample
 
\/
sample
 
45 megapixel foto’s en hoge burstsnelheden
De full frame CMOS-sensor levert foto’s af met een resolutie van maar liefst 45 megapixel. Met burstsnelheden van 20 (elektronisch) en 12 (mechanisch) foto’s per seconde ben je altijd klaar voor de snelste actie en zit hét moment er gegarandeerd tussen.
pijltje  Lees verder
 
Hoogwaardige professionele video-opname
Met Cinema RAW Light maak je intern 12-bits RAW-opnamen tot 2,6 Gbps. Ook zijn er opties voor 4:2:2 10-bits XF-AVC 810 Mbps-opnamen en HEVC 540 Mbps. Dankzij Canon Log 3, PQ en HLG capture beschikken jouw beelden over een uitzonderlijk hoog 14-stops dynamisch bereik.
pijltje  Lees verder
 
 
sample
\/
sample
BESTEL HEM NU!
sample
Canon EOS R5 C body
 
Canon EOS R5 C body
Professionele video-first camera
afbeelding  Actief koelsysteem voor langdurige opnamen
afbeelding  Accurate en snelle Dual Pixel CMOS AF
afbeelding  5-assige elektronische beeldstabilisatie
 
5.029,-
 
 
sample
\/
sample
 
Kamera Express
sample
Canon Pro Lease
In samenwerking met Canon biedt Kamera Express jouw fotografiebedrijf een extra boost! Lease de Canon EOS R5 C nu renteloos door midden van de Canon Pro Lease. Zo ben je altijd in bezit van je eigen apparatuur, is deze fiscaal afschrijfbaar en voorkom je hoog oplopende huurprijzen of een grote aanschafprijs.
 
sample
 
\/
sample
DE VOORDELEN VAN
KAMERA EXPRESS
sample
✓   Altijd de scherpste prijzen      ✓   Klantwaardering 9.1      ✓   13 winkels in Nederland en 9 in België     
spacer
Wat vond je van deze e-mail?
++ + --
 
Nog niet uitgelezen?
Al onze acties, kortingen en cashbacks
Bezoek ook onze winkels
Verbeter je skills met onze gratis academy
Werken bij Kamera Express
 

  Logo Kamera Express
facebook instagram youtube
E-mailvoorkeuren     |     Privacy beleid     |     Direct uitschrijven
© Kamera Express 2022