Mis het niet: korting op ons XXL tuinboek
Seasons november

Seasons november

Bestel de nieuwe Seasons met decoratie-ideeën uit de herfsttuin!
Seasons
tuintips
18 tuinklusjes voor oktober

Er is nog genoeg te doen in de tuin: zaden oogsten, Allium-bollen planten, nestkastjes schoonmaken. Oktober is ook dé maand om te verplanten, dahlia’s te rooien en je gazon te verwennen met mest. Stroop je mouwen op en aan de slag!

Seasons
doen in het seizoen
Wandelen op landgoed Amelisweerd

Van herfstwandelingen knap je op, dus tippen we mooie herfst-ommetjes op landgoed Amelisweerd. Neem de najaarskleuren in je op, zoek naar paddenstoelen en plof neer bij De Veldkeuken voor een welverdiende lunch.

Seasons
advertorial
Altijd succes met RENAULAC verf

Een nieuwe kleur in gedachten voor je keuken of tuinstoelen? Met de innovatieve Lacquer verf van RENAULAC geef je jouw interieur (of exterieur) in een handomdraai een nieuwe look. Kies een kleur en laat de metamorfose beginnen!

Seasons
cadeautip
Korting op Seasons XXL tuinboek

Het Seasons Garden XXL tuinboek, met maar liefst 204 pagina's, volgt de tuin een jaarrond en biedt volop inspiratie met veel buitenkijkers en praktische tuininformatie. Je betaalt nu slechts € 9,95 i.p.v. € 14,95. Voor deze aanbieding geldt OP=OP!

Seasons
uniek verblijf
Slapen in een levend schilderij

In het Gelderse Gorssel vind je vakantiehuis De Ooievaar. Een bijzonder ontwerp in het groen: modern vanbuiten, hout vanbinnen. Door de stalen kozijnen gaat het huis op in het landschap en bevind je je in een groot levend schilderij.

Seasons
kweektip
5x superfoods in eigen tuin

Lekker in overnight oats of yoghurt, maar ook als garnering op je smoothiebowl. Gojibessen en blauwe bessen zijn voorbeelden van superfood-bessen. We delen heerlijke vitaminebommetjes die je perfect zelf kan kweken en plukken!

Top 3 best gelezen
Volg Seasons ook op
Seasons - Instagram Seasons - Facebook Seasons - YouTube Seasons - Pinterest
Copyright © 2021 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden