Partij van de Arbeid

Beste partijgenoot,

Van dinsdag 6 februari tot vanmiddag 15.00 uur konden leden van GroenLinks en de PvdA hun stem uitbrengen over de kandidatenlijst voor de Europese verkiezingen. En de officiële uitslag is nu bekend! Het is een mooie lijst met ervaren en nieuwe kandidaten die een schat aan ervaring meebrengen. Vanuit de klimaatbeweging, vakbonden, ontwikkelingssamenwerking, de wetenschap, en het lokale bestuur. Je vindt de uitslag en definitieve kandidatenlijst op onze website

Wil je de Europese kandidaten beter leren kennen? Meld je dan aan voor onze congressen op 20 april in Omnisport Apeldoorn. Daar bereiden we ons samen voor op de campagne en stellen we het verkiezingsprogramma vast.  

Ja, ik ben erbij!

Ondertussen zitten we deze week niet stil. Zo houdt Frans Timmermans morgen de Banninglezing. Hierbij zal hij dieper ingaan op de toenemende invloed van radicaal-rechts in Europa. Zijn betoog is live te volgen via YouTube. En donderdag geeft Bas Eickhout een klimaatcollege in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam. Daarin legt hij uit waarom internationaal groen beleid juist noodzakelijk is voor Europese boeren. Er zijn nog plekken vrij, dus meld je aan als je erbij wil zijn. 

We kijken ernaar uit samen met jou campagne te gaan voeren voor een sociaal, groen en rechtvaardig Europa. Graag tot snel!

Hartelijke groet,

Esther-Mirjam Sent en Katinka Eikelenboom 
Partijvoorzitters PvdA en GroenLinks

relatienummer: 283574

Je ontvangt deze email omdat je hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van de Nieuwsbrieven. Wil je je voorkeuren aanpassen of afmelden: klik dan op E-mailvoorkeuren.