De Limited Edition adidas Etch en Fluid Pack, whiteout of blackout? | webversie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
adidas Etch Pack
Future White
 
adidas presenteert de limited edition Etch Pack van de adidas X en ACE. Een schitterende whiteout versie van de adidas X 15.1 en ACE 16.1.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
adidas ACE16.1 Etch Pack
 
Bestel nu de gelimiteerde adidas ACE16.1 voetbalschoenen uit het adidas Etch pack. Het Ace 16.1 model is gemaakt van premium kangoeroeleder. Het leder is van de beste kwaliteit zonder onzuiverheden en vervuiling. De lederen bovenlaag geeft een superieur balgevoel, het is een moderne schoen met een klassieke standaard. De adidas Etch Pack ACE16.1 weegt 193 gram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
adidas X15.1 Etch Pack
 
Bestel nu de gelimiteerde adidas X 15.1 voetbalschoenen uit het adidas Etch pack. Het X 15.1 model is gemaakt van premium kangoeroeleder. Het leder is van de beste kwaliteit zonder onzuiverheden en vervuiling. De lederen bovenlaag geeft een superieur balgevoel en comfort.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
adidas Fluid Pack
Core Black
 
In navolging van de Future White Etch Pack presteert adidas de limited edition Fluid Pack van de adidas X en ACE. Het gaat hier om de schitterende blackout versie van de adidas X 15.1 en ACE 16.1.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
adidas ACE16.1 Fluid Pack
 
Bestel nu de gelimiteerde adidas ACE16.1 voetbalschoenen uit het adidas Fluid pack. Het ACE16.1 model is mat zwart, het magnetisch behandelde materiaal geeft de schoen een vloeiende look die niet te vangen is. De adidas Fluid Pack ACE16 weegt slechts 193 gram. Bekijk hier!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
adidas X15.1 Fluid Pack
 
Bestel nu de gelimiteerde adidas X 15.1 voetbalschoenen uit het adidas Fluid pack. Het X 15.1 model is mat zwart, met een zeer vloeiende upper. Het magnetisch behandelde materiaal geeft de schoen een vloeiende look die niet te vangen is. De Spaceframe zool heeft een hoog torsie gehalte voor optimale wendbaarheid.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Volg ons op social media
 
         
 
 
Voor 23u besteld = volgende werkdag in huis
Gratis retour service
Achteraf betalen mogelijk
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik hier om uit te schrijven