Delen als default
Skipr

‘Nu ouderenwoningen bouwen bespaart op termijn Wmo-kosten’

In 2040 heeft Nederland bijna 5 miljoen 65-plussers. Om alle ouderen een passend thuis te bieden, moet er een extra bouwinspanning worden geleverd, vinden Syntrus Achmea en Zilveren Kruis, beide onderdeel van Achmea. Ze hebben hun krachten gebundeld om deze maatschappelijke opgave aan te pakken. Daarbij pleiten zij voor meer gemeenschappelijke woonvormen en zorg rondom huis.


Skipr
Advertentie
 
logo
Veel GRZ-afdelingen staan onder druk: de doelmatigheid moet groter, de kwaliteit omhoog. Maar welke oplossingsrichtingen zijn er? Welke methodes geven meteen inzicht en overzicht? En hoe voert u verbeteringen daadwerkelijk door in de praktijk? 

Egge van der Poel
Skipr

Delen als default


SkiprDe covid-pandemie is een schier onuitputtelijke bron voor reflecties op onze samenleving als geheel en onze organisatievormen in het bijzonder. Voor nu wil ik de absolute noodzaak van samenwerken benoemen: van het verspreiden van patiënten over bedden door heel Nederland (en daarbuiten) tot en met het ontwikkelen en delen van kennis over effectieve behandelingen voor patiënten thuis en in het ziekenhuis. Dit alles kon alleen door intensieve samenwerking en snelle kennisdeling.

Advertentie
 
logo
Het zorgstelsel in Nederland is ingewikkeld. Er zijn veel spelers, diverse verzekeringen en verschillende financieringsstromen. Menigeen zal na het lezen denken: Oh, zó werkt ons zorgstelsel… 

Advertentie
 
logo
Op dit moment geven we 20-25% van het budget uit aan niet-gepaste zorg. Dit percentage kan omlaag, door kritisch te kijken naar de manier waarop we zorg verlenen. Het resultaat? Minder werkdruk, lagere kosten en betere zorg.

Bestuurder

Gezond op Zuid via Leeuwendaal Advies / Locatie : Rotterdam
 

Manager Financiën & Control

Sint Maartenskliniek via Leeuwendaal advies / Locatie : Nijmegen
 

Lid Raad van Toezicht

MEE Samen via Suur & Company | Zwolle

Kwartiermaker

Regio-organisatie eerstelijnszorg | Noordwijk

Corporate Recruiter - GGZ

Reinier van Arkel | Vught

Lid Raad van Toezicht

Parlan via Boer & Croon | Alkmaar

Bestuurssecretaris

de Hartekamp Groep | Haarlem

servicegerichte schoonmaakmedewerkers

Gelre ziekenhuizen | Apeldoorn

Teamcoördinator wijkverpleging

Stichting Zorggroep Drenthe | Assen

Senior projectleider

Dijklander Ziekenhuis | Hoorn en Purmerend

HR adviseur

Amsterdam UMC, locatie VUmc | Amsterdam

Uit de media


Skipr    

Skipr

Contact     Voorwaarden     Afmelden