De nieuwste insights over embedded finance, value added services, betaalstrategiën en meer zijn nu te bekijken in de future of payment collectie.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
TV
 
 

Beste **vornaam**,

De nieuwste insights over embedded finance, value added services, betaalstrategiën en meer zijn nu te bekijken in de future of payment collectie >

Een goed startpunt is de video van Nieuwe Knikkers, waarin Fintech experts Arlette Broex en Gertjan Rösken je in 20 minuten bijpraten over de laatste trends en ontwikkelingen in payment.

Of duik gelijk dieper met de topics van deze video’s:

 
 
 
Betaalstrategie

Betaalstrategie

Welke keuzes maak je in payment en waarom? Maurits Dekker (Buckaroo) legt uit waarom een betaalstrategie essentieel is.

Bekijk video >
 
 
Embedded Finance

Embedded Finance

De integratie van financiële diensten binnen niet-financiële omgevingen groeit substantieel. Embedded finance expert Edwin van Bommel deelt zijn insights en toekomstvisie.

Bekijk video >
 
 
Betaalprocesoptimalisatie

Betaalprocesoptimalisatie

In zijn video geeft Martijn van Tongeren (Plug&Pay) praktische tips voor het optimaliseren van je betaalproces. Zo voorkom je dat je klanten misloopt.

Bekijk video >
 
 
Case: Albert Heijn

Case: Albert Heijn

Embedded banking, value-added services en klantervaring komen samen in de case van Albert Heijn. Linda Junker-Kolk vertelt over de digitale betaalpas van de supermarkt.

Bekijk video >
 
 

Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware met ondersteuning van Ematters marketing & data engineers.
Wil jij ook meer halen uit emailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.