Bekijk en bestel: Proof Jaarset Nederlands 2023
Beste meneer / mevrouw Do
Alle euromunten van 2023 in de allerhoogste kwaliteit? De Jaarset Nederland 2023 Proof-kwaliteit is nu verkrijgbaar!  Deze munten zijn gemaakt met gepolijste muntplaatjes en stempels, waardoor het reliëf extra goed naar voren komt en de kwaliteit van de munt aanzienlijk wordt verbeterd. Verder worden Proof munten allemaal één voor één geslagen en zien ze er extra glanzend uit.

De Jaarset is het perfecte geschenk om een memorabele gebeurtenis in dit jaar te vieren: van geboortes tot bruiloften en andere bijzondere momenten. Zoekt u naar het perfecte cadeau of wilt u gewoon de euromunten van 2023 in een onberispelijke kwaliteit? Bestel dan de Jaarset 2023 Proof!

Unieke penning voor de Jaarset
Net als de BU Jaarset en de UNC Jaarset die later dit jaar uitkomt, staat de Jaarset Proof in het teken van het element water. De kracht en het belang van water is terug te zien op de speciale penning die bij de acht euromunten van 2023 zit. Een papieren bootje houdt zich staande op de krachtige golven. Deze penning is speciaal ontworpen voor de set en is niet los verkrijgbaar. Nog een reden om deze mooie set in de hoogste kwaliteit Proof te bestellen!
Bekijk en bestel
Bekijk en bestel: Proof Jaarset Nederlands 2023
Bekijk en bestel: BU Jaarset Nederlands 2023
Privacy  •  Voorwaarden