ELF Voetbal nieuwsbrief van 11-11-2019
Nunnely, Kramer en meer: de tops en flops van Eredivisie-speelronde 13

Speelronde nummer 1 in de Eredivisie leverde wederom de nodige discussiepunten op. Goals, VAR-momenten en grote fouten wisselden elkaar in rap tempo af. De volgende spelers kunnen terugkijken op een mislukt, of juist een uitstekend weekend.


Lees verder
Interview Naci Ünüvar: "Op mijn zeventiende wil ik bij Ajax 1 zitten"

Hij staat bekend als het grootste talent binnen de jeugdopleiding van Ajax. Naci Ünüvar is nog maar zestien jaar oud, maar volgens de kenners is zijn debuut in het eerste elftal slechts een kwestie van tijd. "Naci is een winnaar; ook op de training."

Lees verder
Zo sloeg Liverpool een grote slag in de strijd om de titel in de Premier League

Liverpool heeft zondagavond een belangrijke overwinning geboekt in de Premier League. Concurrent Manchester City werd op Anfield getrakteerd op een 3-1 nederlaag. Zodoende heeft de ploeg van manager Jürgen Klopp een gat van negen punten geslagen met de regerend landskampioen.

Lees verder
Hoe Bayern München opnieuw een pijnlijke tik uitdeelde aan Borussia Dortmund

Bayern München deed zaterdagavond goede zaken in de Bundesliga door rivaal Borussia Dortmund met 4-0 verslaan. Het was alweer de vijfde keer op rij dat Die Borussen een pak slaag krijgen in de Allianz Arena. Een zeperd voor de bezoekers is de laatste jaren geen verrassing meer.

Lees verder
Hoe vergaat het de Nederlandse coaches in het buitenland?

Ook dit seizoen zijn er over de hele wereld weer Nederlandse voetbaltrainers terug te vinden. Zo is Erwin Koeman actief in Oman, woont Gertjan Verbeek in Australië en werkt Andries Uldrink in Zuid-Afrika. Niet alle Nederlandse oefenmeesters werken op exotische plaatsen. Ook in de gerenommeerde competities zijn dit seizoen Nederlandse oefenmeesters terug te vinden. Hoe verging het ze tot dusver?

Lees verder
'Leicester on fire': Hoe de stuntploeg van 2016 opnieuw in een bloedvorm verkeert

Leicester City is ontketend. De ploeg van Brendan Rodgers won zaterdagavond alweer voor de achtste keer dit seizoen en stoomde daarmee op richting de tweede plaats. Ditmaal was Arsenal het slachtoffer van The Foxes. De ploeg uit Noord-Londen verliet het veld met een 0-2 nederlaag.

Lees verder
Het droomelftal van AC Milan dat voor het laatst bij Juventus won: Waar zijn ze nu?

Opnieuw heeft AC Milan het lastig in de Serie A. De ploeg staat op dit moment op een dertiende plek en dat betekende al het einde voor Marco Giampaolo als oefenmeester van de ooit zo succesvolle ploeg. Stefano Pioli krijgt nu de kans om de weg naar boven weer in te slaan met AC Milan. Makkelijk gaat dat niet worden, want zondagavond staat er een ontmoeting met Juventus op het programma. Voor de laatste keer dat AC Milan win in Turijn, moeten we terug naar 2011. Hoe is het nu met de hoofdrolspelers van toen?  

Lees verder
Deze Eredivisie-nieuwelingen zijn erg goed begonnen bij hun nieuwe club

Het Eredivisie-seizoen zit alweer bijna op de helft en dus is het tijd om een tussentijdse balans op te maken. Daarom blikken we in dit verhaal terug op de eerste maanden van het seizoen en kijken we naar de Eredivisie-aankopen die de grootste indruk wisten te maken bij hun nieuwe club.

Lees verder
Deze talenten moeten Nederland onder 17 aan de wereldtitel helpen

Na een dramatische start met twee nederlagen heeft het Nederlands Elftal onder 17 zich na overwinningen op de Verenigde Staten en Nigeria alsnog weten te plaatsen voor de kwartfinale. De selectie bulkt van het talent en dus is de wereldtitel realistisch. Welke talenten moeten de ploeg van Peter van der Veen daar aan helpen?

Lees verder
Arsenal FC - Brighton & Hove Albion03-12-2019
VoetbalreizenXL
Sparenti Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
Burnley FC - Manchester City03-12-2019
Voetbaltrips.com
Sparenti Voetbalreizen
 
Manchester United - Tottenham Hotspur03-12-2019
VoetbalreizenXL
Sparenti Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
Chelsea - Aston Villa04-12-2019
VoetbalreizenXL
Sparenti Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
Paris Saint Germain - FC Nantes04-12-2019
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Sparenti Voetbalreizen