Nieuwsbrief- juni 2017.

Aan alle leden en belangstellenden,

Goed nieuws ...het programma van 2017-2018 is voor 90% rond.

Er zit nog een bijzondere voorstelling in de pen............(daarom nog geen 100%).

Ons programmaboekje, bij NUT Gaasterlân-Sleat al jaren in de vorm van een prachtige kalender ligt bij de drukker maar wij willen onze leden en belangstellenden alvast informeren .


We starten ons seizoen :


26 september met Tresor dance -TDC airlines ,muziek en dans voor jong een oud. Dit uiteraard weer in samenwerking met de csg Bogerman.

18 oktober komt Tryater met "Wat jo wolle". Een theateravond waarbij  alles in het werk wordt gesteld om het publiek het naar de zin te maken. De ultieme romantische liefdesscène, een klucht met deuren,  een Friese poëzievoordracht of spektakel........ er is van alles mogelijk .

31 oktober is er de jaarvergadering met hierna een lezing van Eelke Lok, zijn onderwerp: "Sjoernalistiek hat himsels opdûkt"  Eelke is bekend van de Fryske omrôp.

11 november volgt een cabaret duo, Maximum overdrive met Brokstukken. In een absurde en hilarische show nemen de mannen het publiek mee in hun onontkoombaar grappige wereld: een ondeugende,  gecontroleerde chaos van vreemde typetjes en fysieke sketches.

9 december zijn Jan Arendz en Marijke Geertsma bij ons te gast met het programma "Bokwert kulturele hoofdplaats 2018".Dit is een theatervoorstelling over een gemiddeld Fries dorp, dat plotseling de mogelijkheid krijgt om in 2018 de Culturele Hoofdplaats te worden.

7   januari  komt jaZZapp ,heerlijke jazz spelen tijdens ons nieuwjaarsconcert.   Luister en ervaar... you tube  https://youtu.be/Wde8O5qzis0

21 januari  komen Henk Swart en Herman Peenstra met het programma "Oer Schubert". Henk Swart is bekend van Suver Nuver en Herman Peenstra speelt in het wereldmuziekensemble RemoliNo en zigeunertrio Baro Drom.

28 januari is er een prachtige kindervoorstelling waar Ton Meijer de kinderen meeneemt in het  verhaal  "Aadje Piraatje viert feest".

9 februari komt Jaap Mulder ,bekend van Di Goijm met zijn zonen een muzikaal programma  verzorgen. De anekdotes en herinneringen, autobiografisch of geleend, zijn vaak heel herkenbaar. Het stemt tot melancholie, maar ook rebellie en vrolijkheid.

17 maart hebben we een geweldig concert "The Adele project", hierin zingt Jolanda Knecht met een prachtige vergelijkbare stem van Adele liederen zoals,Hello, Someone like you, Chasing Pavements, Turning Tables en andere hits.

Luister en ervaar ......... You tube: https://youtu.be/5GxmjWsDKc0

23 maart is er zoals we jaarlijks gewend zijn samen met bibliotheek Mar en Fean een lezing van Margiet Brandsma. Zij is bekend als verslaggever bij de NOS en heeft zich nu als schrijfster gericht op de geschiedenis van Duitsland.


Verder staat 2018 uiteraard in het teken van de "Kulturele haadstêd 2018 "en zijn we van plan om Balk ook in de culturele schijnwerpers te zetten.Deze voorbereidingen zijn nu opgestart en dit wordt groots en bijzonder. Wordt vervolgd..........


De leden ontvangen de kalender zodra deze gedrukt is.  Hierop staat ook de werkwijze t.a.v. het bestellen van de toegangskaarten.

Wilt u de kalender per mail ontvangen, dan kunt u dit aan ons doorgeven via ons mail adres: infonutgaasterlansleat.nl

Wij hopen u volgend seizoen weer te ontmoeten bij een van onze prachtige voorstellingen.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van het NUT

Hendrika Stoker

 

 






 



-------------------------------------------------------------------
U ontvangt deze e-mail op newsletter@newslettercollector.com omdat u abonnee bent van een of meerdere van onze verzendlijsten. Wanneer u zich op enig moment wilt afmelden, dan kunt u dat doen door op de volgende link te klikken:
http://nutgaasterlan-sleat.nl/nieuwsbrief/public/unsubscribe.php?g=1&addr=newsletter@newslettercollector.com