Even het binnenvaartpolitiereglement (bpr) erop nageslagen. Wat blijkt: het voeren van een bootnaam is verplicht op de Nederlandse wateren. Jazeker, je riskeert een boete van 90 euro als je bootje anoniem door het leven gaat! Heb je nou geen boot maar wel een leuke naam? Dan moet je deze NWSBRF beslist lezen.

ZOA is er speciaal voor iedereen

ZOA zet zich wereldwijd in voor mensen op de vlucht. Dat gaat om gigantische aantallen, maar laten we nooit vergeten dat achter alle anonieme getallen echte mensen schuilgaan. Om dat te benadrukken maakten we met ZOA een collecte campagne waarin persoonlijke verhalen en menselijke impact centraal staan. Onder het thema ‘Speciaal voor…’ maak je onder andere kennis met Alal uit Syrië, Natalia uit Oekraïne en Alem uit Tigray. Dan weet je waar je voor geeft: mensen. 
 

Je naam op een reddingboot?

Het is beslist de natte droom van elke waterliefhebber: een boot die jouw naam draagt. Dat is een brug te ver voor de KNRM. Maar ze hebben op de nieuwe reddingboot wel ruimte gemaakt voor 5000 namen. Met Happy Horizon Non-Profit werd de campagne ‘Wie maak jij onvergetelijk?' gemaakt. Is er iemand die je erg mist of waar je veel van houdt? Reserveer dan snel een plekje op de boot. Zo eer je een dierbare (je eigen naam mag ook hoor!) en steun je het werk van de KNRM
 
Interessant om rationeel en analytisch naar campagnes te kijken waar ik zelf kortgeleden bij betrokken ben geweest.”
 

Marie-Claire presenteert de volgende Happy Inspiration Hour


 #HappyWorld:
Herrie op de bodem!

Ik heb altijd gedacht dat het in zee (onder water dus) muisstil is. Klopt niet: het blijkt daar beneden een herrie van jewelste te zijn! Onderzoekers plaatsten luidsprekers met onderwatergeluiden bij een beschadigd koraalrif en ontdekten dat koraallarven - essentieel voor een gezond ecosysteem - zich massaal in de buurt van de speakers vestigden. De onderzoekers gaan nu kijken of ze op dezelfde manier koraalvissen kunnen verleiden.
 

KWF en de zin van het leven na jou

Als je tegen kanker en voor het leven bent, steun je natuurlijk het werk van KWF Kankerbestrijding. Maar veel mensen willen ook ná hun leven de strijd tegen kanker voortzetten. Daarom maakten wij samen met KWF een nalatenschap-campagne onder de titel ‘Voor het leven na jou’. In beeld zie je verschillende generaties die volop in het leven staan, waarmee we aansluiten bij de droom van veel nalaters. We werven via social media en bieden mensen daar de mogelijkheid om een brochure aan te vragen. 
 

 Wandelgangenwoord van de Maand 

Deja Poo
[dey-zja poe] ( zelfst. nwd.)
  1. Het gevoel of gewaarwording dat je exact dezelfde shit al eerder hebt meegemaakt. 

Wil je meer weten over onze (oude en nieuwe) campagnes?
Mail Ard!
LinkedIn
Instagram
Website
Copyright © 2024 Happy Horizon Non-profit, alle rechten voorbehouden

Afmelden voor de nieuwsbrief doe je hier.







This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Happy Horizon Non-profit · Ellermanstraat 23 · Amsterdam, 1114AK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp