Magasinet Pleje
Sendt til John Do
24. august 2018
Ny avis på gaden i dag!
I dag udkommer en ny udgave af Magasinet Pleje!

I august-avisen kan du bl.a. læse om:

-Ny pulje skal arbejde for at øge kendskabet til social- og sundhedsuddannelserne - sosu-skoler hilser puljen velkommen.
-Nu skal der oprettes en fælles vidensbank for mad og måltider til ældre, hvor fagpersoner kan hente inspiration og dele erfaringer.
-Alzheimerforeningen vil udbrede Erindringsdans til endnu flere plejehjem - i de kommende måneder bliver der holdt instruktør-kurser over hele landet.
-En rapport fra Institut for Antropologi ved Københavns Universitet konkluderer, at praksisnært plejepersonale gerne vil arbejde med velfærdsteknologi, men mangler viden og tid til fuldkommen implementering.
-Når DemensKoordinatorernes Årskursus 2018 løber af stablen i næste måned, bliver det med demenskoordinatorens hverdag som omdrejningspunkt.
-Reportage: Magasinet Pleje var med, da teaterforestillingen Memories besøgte Øresundshjemmet i Humlebæk.
-Sundhedspersonale var for nylig samlet hos VihTek for at se og prøve nye teknologier, der kan understøtte, at patienterne selvtræner. Fremvisningen var samtidig startskuddet til et fire-årigt projekt.
-På en række dialogmøder i løbet af sommeren mødes ældreminister Thyra Frank og de lokale seniorråd for bl.a. at tale om værdighed i ældreplejen - der holdes dialogmøder i alle fem regioner.

Rigtig god læselyst!
Læs avisen online →
Afmeld denne type e-mail