Hej John

Ny tilbudsavis: Start byggeriet her

Den nye tilbudsavis for marts er her. Tag et kig i den og find masser af stærkt udstyr og byggematerialer til alle dine opgaver. Se avisen her og kig forbi din lokale STARK eller køb på STARK.dk


Tilbuddene gælder til og med 31. marts. 

2022 bliver et fremragende cykelår

Og derfor glæder vi os til at byde dig velkommen i STARK Cycling 22, hvor muligheden for at cykeltræne og netværke med dine gode branche-kolleger endnu engang er kombineret med spændende løb og ruter. Der er meget at se frem til, for ud over nyt cykeltøj fra Campione med spændende design og funktionaliteter, har vi tilført gult stjernestøv og løftet både forplejning og underholdning til nye højder. 


Du har allerede nu mulighed for at tilmelde dig netværkets kick off-dag, hvor STARKs 2022 cykelkalender og -tøj bliver præsenteret efterfulgt af spændende indlæg med bl.a. Matti Breschel, masser af cykling og selvfølgelig forplejning, der sidder lige i skabet.

Undgå ventetid på døre og karme

Vidste du, at du ikke behøver vente længe på at få leveret døre og karme? I STARK lagerfører vi mange døre lokalt. Men for at du lynhurtigt kan få fat i de mest brugte døre og karme, har vi samlet et meget bredt sortiment på STARK Fælleslager. Derfor kan vi på meget kort tid skaffe dig den dør, du står og mangler til opgaven. Så kan du sikre en effektiv byggeproces. Kontakt din lokale STARK og hør mere.

Se flere tilbud i STARK

 
 
 

MAKITA DGA506Z 18V vinkelsliber u/batt og lader

 
 

Pris i marts ex. moms 

848 DKK

Pris i marts incl. moms 

1.060 DKK

 
   
 
 
 
 

LEICA Disto D2 afstandsmåler

 
 

Pris i marts ex. moms 

796 DKK

Pris i marts incl. moms 

995 DKK

 
   
 
 
 
 

EIBENSTOCK EHR røreværk

 
 

Pris i marts ex. moms 

1.296 DKK

Pris i marts incl. moms 

1.620 DKK

 
   
 
 
 
 

DEWALT DWS778-QS geringssav

 
 

Pris i marts ex. moms 

2.996 DKK

Pris i marts incl. moms

3.745 DKK

 
   
 

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: