Spil på alle dine strenge

Ny gratiskoncert og seneste nyt om abonnementssalget

Oplev en spændende dansk dirigentdebut ganske gratis, og glæd dig til abonnementssalget starter 18. maj - med få restriktioner.

Over stok og stemning

Dirigentpraktikkoncerten afløses i år af en vaskeægte dirigentdebutkoncert med den unge franske dirigent Nathanaël Iselin.

Udover sin netop afsluttede uddannelse er Iselin er i fuld gang med en overbyggende masteruddannelse ved Sibelius Akademiet i Helsinki under Sakari Oramo. Han har studeret direktion på tre af de mest prestigefyldte musikuniversiteter i Europa: Conservatoire National Supérieur de Musique i Paris, Hochschule der Künste i Zürich og under Michael Schønwandt og Giordano Bellincampi på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, hvorfra han er dimitteret. Mens han var studerende, er han blevet vejledt af anerkendte dirigenter som Mariss Jansons, Fabio Luisi, Susanna Mälkki, Jorma Panula, Michael Schønwandt, Johannes Schlaefli, Thomas Søndergård, Alexander Vedernikov og Simone Young.

Nathanaël har dirigeret talrige europæiske orkestre, blandt andet Sjællands Symfoniorkester, Kammerphilharmonie Graz, Paris Conservatoire’s Laureates Orchestra, og Sønderjyllands Symfoniorkester. Nathanaël har derudover været dirigent og musikalsk leder for Limoges University Orchestra og Accenture Symphony Orchestra.

Nathanaël får følgeskab af den blændende unge pianist Ramez Mhaanna, som modtog Léonie Sonnings talentpris i 2019.


PROGRAM
M. Ravel: Ma mère l’Oye
S. Prokofjev: Klaverkoncert nr. 1, op. 10
J. Sibelius: Symfoni nr. 2 op. 43

Onsdag 19. maj 2021 kl. 19.30
Symfonisk Sal, Musikhuset Aarhus

Koncerten er gratis, men pladsbestilling er nødvendig. Begrænset antal billetter til rådighed. Varighed ca. 75 minutter, uden pause.

 

Hent billet til dirigentdebutkoncerten

SÆSON 2021-22

Vigtig information om abonnementssalget

  • 18. maj 2021 kl. 12: Salg og gentegning af abonnement og partoutkort åbnes
  • 25. maj 2021 kl. 12: Løssalget åbnes
  • 12. juni 2021 inden kl. 16: Sidste mulighed for gentegning af partoutkort fra året før*

*Partoutkunder har modtaget en mail d. 11. maj omkring gentegning af partoutkort. Spørgsmål omkring partoutkort kan rettes til Musikhusets billetsalg mellem kl. 13-16 på telefonnummer 89 40 40 40 (med undtagelse af 18. maj, hvor vi henstiller til, at man ikke ringer om partoutkort, da telefonlinjerne vil være ekstra belastede af abonnementssalget).
 

Corona-restriktioner

Billetsalget i Musikhuset vil i år være åbent for fremmøde og fysisk salg – med visse vigtige forbehold:

De gældende afstandskrav og restriktioner betyder, at man gerne må opholde sig i Musikhusets foyer uden at skulle vise Coronapas i forbindelse med billetsalg og trækning af kønummer, men det erikke muligt at tage siddende ophold i foyeren eller bruge Musikhusets foyer som længerevarende ventesal. Det skal foregå udenfor Musikhuset. Af samme grund vil der heller ikke være stole eller siddepladser stillet til rådighed i foyeren.

Husk at der skal bæres mundbind i hele den periode, man opholder sig indendørs i Musikhuset.

Ekstra ekspeditionstid må forventes ved fysisk fremmøde, og derfor opfordrer vi faktisk til, at man benytter sig af muligheden for selv at bestille online – eller ved at ringe til billetsalget, der igen i år har åbent for telefonerne til køb af abonnement og partoutkort. Nummeret til Musikhuset billetsalg er 89 40 40 40. Den 18. maj kan man ringe fra kl. 12, når abonnementssalget begynder. De andre dage åbner telefonlinjerne først kl. 13.

Pas på hinanden og mød kun op, hvis I ikke kan købe abonnement eller partoutkort på anden vis.

NB! Den tidligere udmeldte restriktion på antallet af billetter i salg (400 stk. pr. koncert) i forbindelse med starten på abonnementssalget er ophævet. Symfonisk Sal sælges til fuld kapacitet på alle datoer fra august 2021 og frem.

 

Køb abonnement online
Facebook
Instagram
YouTube
Hjemmeside
Copyright © 2021 Aarhus Symfoniorkester, All rights reserved.
Du modtager denne email fordi du tidligere har tilmeldt dig nyhedsbrevet via vores hjemmeside, i forbindelse med en koncert eller en konkurrence.

Vores adresse er:
Aarhus Symfoniorkester
Skovgaardsgade 2C
Aarhus C 8000
Denmark

Add us to your address book


Vil du ændre hvordan du modtager disse mails?
Du kan opdatere dine personlige profil eller afmelde dig nyhedsbrevet.