Ny kampagne skal få flere unge med i fællesskabet - Dansk Ungdoms Fællesråd

Ny kampagne skal få flere unge med i fællesskabet

Ny kampagne skal få flere unge med i fællesskabet

Vi vil have flere unge med i fællesskabet! Derfor lancerer vi sammen med Tuborgfondet kampagnen "Fællesskaber for alle - hvem er med?", som kommer til at køre på sociale medier i efteråret.

Kampagnen skal være med til at sætte fokus på den værdi og støtte, et fællesskab kan give. Målet er, at få flere unge med i de mange fællesskaber i DUF-paraplyen.

Tag del i kampagnen ved at dele indholdet på sociale medier og sprede budskabet om, at der altid er plads til flere i vores fællesskaber.

Læs mere

Konkurstruede foreninger reddes af ny hjælpepakke

Flere af Folketingets partier har indgået en aftale, der øremærker 6 mio. kr. til konkurstruede foreninger, som er økonomisk presset pga. corona-pandemien. Hjælpen vil komme de af DUFs medlemsorganisatione til gode, som er hårdest ramt af corona-pandemien, og som risikerer konkurs.

Konkurstruede foreninger reddes af ny hjælpepakke
Læs mere...

DUFs FællesSkaber-uddannelse

Er du optaget af, hvordan I får flere unge med i jeres forening, og er I klar til at prøve noget nyt for at nå nye unge? På DUFs Fællesskaber-udannelse sætter vi fokus på underrepræsentation, mangfoldighed og fællesskabsformer, og I får viden og inspiration til at få øje på jeres eget fællesskabs styrker, udfordringer og udviklingspotentialer i forhold til at få flere unge med.

DUFs FællesSkaber-uddannelse
Læs mere...

Fyraftensmøde: Foreningslivet i en corona-tid

Kom til fyraftensmøde og få sparring og inputs på den nuværende situation, hvor corona fortsat præger vores samfund og foreningsliv. Du får også mulighed for at give input til, hvilke indsatser og fokusområder DUF skal have i efteråret for at hjælpe bedst muligt.

Fyraftensmøde: Foreningslivet i en corona-tid
Læs mere...

Netværk for medlemmer af folkeoplysningsnetværk

Er din forening repræsenteret i det lokale folkeoplysningsudvalg, eller ønsker I at være det? Så tag med til DUFs netværk for medlemmer af folkeoplysningsudvalg.

Netværket er for dig, der ønsker at styrke din forenings position lokalt og opnå indflydelse i jeres kommune gennem folkeoplysningsudvalget. Netværket byder på erfaringsudveksling, inspiration og fagligt input fra DUFs politiske konsulent.

31. oktober i Kolding: Netværk for medlemmer af folkeoplysningsudvalg - Vestdanmark

1. november i Roskilde: Netværk for medlemmer af folkeoplysningsudvalg - Østdanmark

Den nordisk ungepulje udskydes til 2021

På grund af rejserestriktioner og en stadig usikker coronasituation er DUF nødt til at aflyse Den Nordiske Ungepulje i 2020. Midlerne bliver rykket til 2021 og 2022. Første puljefrist vil være først i marts, hvorfor man vil kunne afholde aktiviteter fra 1. april 2021.

Konference: Folkebevægelsen mod ensomhed

Folkebevægelsen mod ensomhed inviterer til konference under overskriften Ensomhed under og efter COVID-19. Konferencen finder sted den 30. september i Korsør.

Læs mere...

Job

DUF søger ny generalsekretær - ansøgningsfrist den 4. september

DUF søger international konsulent til programansvar (barselsvikariat) - ansøgningsfrist den 20. september

Erhvervsskolernes ElevOrganisation søger projektleder (barselsvikariat) - ansøgningsfrist den 23. september

KFUM-Spejderne i Danmark søger kommunikationskonsulent - ansøgningsfrist den 30. september

 

youtubefacebookinstagramtwitterlinkedin
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du er tilmeldt via vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at modtage flere nyhedsbreve, benyt nedenstående link.