Velkommen til Louis Poulsen PH 2/2 Spørgsmålstegnet

Limited Edition-udgaven af Poul Henningsens PH 2/2 - Spørgsmålstegnet - er et mønstereksempel på PH's tradition for at skabe blændfrit lys og kvalitetshåndværk med funktionaliteten i fokus. Læs videre, lær lampen at kende og forudbestil den allerede nu.
I den nye PH 2/2 Spørgsmålstegnet er designet og materialiteten i Henningsens elegante klassiker parret med mundblæste skærme i opalglas, der skaber en smuk stemning i ethvert rum. PH designede den originale bordlampe i 1931 på basis af sit treskærmssystem fra 1926, som perfekt kombinerer et blændfrit nedadrettet lys med en behagelig opadrettet glød og derigennem skaber en ideel stemning. Lampen fik navnet 'Spørgsmålstegnet' på grund af standerens krumning.
Limited Edition 2021-varianten af PH 2/2 Spørgsmålstegnet, der er designet ud fra princippet om et reflekterende flerskærmssystem, udsender et blændfrit, nedadrettet lys og udstråler en behagelig, delikat glød. Skærmene af mundblæst opalglas med tre lag giver lampen en naturlig individualitet, hvor hver skærm repræsenterer et kunstværk. Det justerbare lampehoved kan drejes 45 grader til hver side ved at dreje på det elegante håndtag, så lyset kan drejes derhen, hvor det er nødvendigt. Som ved den originale lampe vil messingen patinere med tiden og fremhæve det autentiske smukke udtryk, som 2021 Limited Edition-varianten af PH 2/2 Spørgsmålstegnet har. Afsluttende er PH's initialer smukt og diskret indgraveret over ledningen.

Den unikke bordlampe med det smukke, traditionsrige design fra 1931 fås kun fra den 1. oktober til og med den 31. december 2021. Men du kan allerede nu forudbestille lampen hos os.

Med venlig hilsen

Fog Bolig & Designhus
Nørgaardsvej 3 - 2800 Kongens Lyngby


Alle priser er angivet inkl. moms. Der tages forbehold for fejl og udsolgte varer.
Bemærk venligst at varer, der markedsføres for Fog Bolig & Designhus, i mange tilfælde ikke føres i Fog Trælast & Byggecenter.
Vores webshop er e-mærket for din skyld
✔ Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
✔ En nem og gennemskuelig handel
✔ Løbende kontrolleret
✔ Sikker betaling

 

Klik og læs mere på www.emaerket.dk
 
 
 
 
 
Du modtager denne email fordi du har subscribet til Fog Bolig & Designhus.
Du kan til enhver tid opdatere dine præferencer.
Ønsker du ikke længere at modtage vores tilbudsmails?
  Klik her for at afmelde denne liste

Fog Bolig & Designhus, Nørgaardsvej 3, 2800 Lyngby, Denmark