Bekæmp ældning & acne med nyheden 👊
logo
webshop din hud nyheder produkter mitDermalogica produktguide


Ikke alle olier er udviklet på samme måde



Bekymrer du dig om acne og ældning af huden? Vi har den helt rigtige olie til din hud. Ja, olie ... for olie er ikke bare olie. De fleste tænker at olie på en acne-plaget hud er dårlig ide. Men det laver vi om på med Retinol Clearing Oil, som har verdenspremiere i dag!


Køb nyheden Retinol Clearing Oil


Traditionelt set kan Retinol (til bekæmpelse af ældningstegn) og salicylsyre (til at fjerne urenheder og udbrud) sammen forårsage irritation i huden. De fleste hudpleje-eksperter anbefaler at du bruger salicylsyre om dagen, hvis du bruger et produkt med retinol om natten. Men med Dermalogicas nye Retinol Clearing Oil, har vi knækket koden! Fra i dag kan du behandle huden med Retinol Clearing Oil, der indeholder både retinol og salicylsyre som for første gang er kombineret i en beroligende natolie.



Lige nu (måneden ud) kan du optjene HELE 20% i bonuspoint med mitDermalogica bonusklubben på alle produkter på shoppen. Så skynd dig hvis du vil have effektive produkter og ekstra bonus!


Eks. Køb nyheden og få 135 point ind på din konto - det svarer til dkk. 135 som du kan bruge på et valgfrit dermalogica-produkt* (se betingelser)


💖


Skal du have 20% i bonuspoint ind på din konto?

FÆRCH A/S Jens Juuls Vej 22 8260 Viby J T: +45 86 72 58 00 info@dermalogica.dk
instagram facebook
trustpilot Afmeld nyhedsbrev
Hvis du videresender denne mail, kan andre se dine oplysninger som fremgår af nyhedsbrevet.

Er du også medlem af mitDermalogica og ønsker at se dine point eller afmelde skal du logge ind
på din valgte kliniks hjemmeside - Find din forhandler