Ny nordisk ungepulje - Dansk Ungdoms Fællesråd

Ny nordiske ungepulje

Ny nordiske ungepulje
Foto: norden.org

Er du interesseret i at skabe et samarbejde mellem din forening og unge fra Norden? Så søg Den Nordiske Ungepulje. Puljen skal styrke båndende mellem unge i Norden og støtter aktiviteter for og af unge. Aktiviteterne skal have deltagere fra mindst 2 nordiske lande.

Puljen har ansøgningsfrist den 30. september.

Ungetræning hjælper dig på vej
Er du interesseret i puljen, men har endnu ingen konkrete ideer til en aktivitet? Den 4.-6. september holder DUF ungetræning i samarbejde med ungdomsrådene fra de andre nordiske lande. Ungetræningen byder på inspirerende workshops, praktisk hjælp til ansøgning af puljen og mulighed for at møde potentielle samarbejdspartnere blandt de op til 75 unge fra hele Norden, som kommer til at deltage!

Ansøgningsfrist for ungetræningen er d. 28. juni.

Se ansøgningsskemaet her.

Læs mere om projektet

DUFs uddannelser starter op igen i efteråret

Til efteråret kan du igen komme på en af DUFs uddannelser. Uddannelserne er skræddersyet til dig, der er aktiv eller ansat i en af DUFs medlemsorganisationer. Læs mere herunder, og giv et tip til en i din forening, som skal med:

Fyraftensmøde: Sådan skriver du et godt debatindlæg - 1. oktober

DUFs lederakademi 2020-2021 - 30. oktober (opstart)

Fyraftensmøde: Op på ølkassen og ud over rampen - 25. november

DUFs konsulentuddannelse 2020-2021 - 2. december (opstart)

Se alle arrangementer
youtubefacebookinstagramtwitterlinkedin
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du er tilmeldt via vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at modtage flere nyhedsbreve, benyt nedenstående link.