ILVA fejrer 60 års jubilæum med masser af tilbud, konkurrencer og mere | Gratis levering til kantsten ved køb for min. 3.000 kr.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Se denne e-mail i din browser.

Spar op til 60%
Op til 60% på stuen
Uanset om du drømmer om en helt ny stue eller måske blot overvejer at skifte et enkelt møbel, så er det et godt tidspunkt at kigge forbi ilva.dk eller dit nærmeste ILVA bolighus. Vi fejrer nemlig jubilæum, og du sparer lige nu blandt andet op til 60% på stuen.
Shop her
Jubilæumstilbud til din bolig
op til 60% på spisestuen
Op til 60% på soveværelset
op til 60% på reoler og opbevaring
op til 70% på boligtilbehør
op til 60% på lamper
op til 60% på tæpper
Se alle weekendtilbud
60 år med kvalitet og design

ILVA fylder 60 år! Et jubilæum, der markeres med en kollektion af moderne fortolkninger af ILVAs møbeldesigns fra 1960'erne, konkurrencer med masser af skønne præmier og ikke mindst masser af gode tilbud til din bolig.

Se mere om jubilæum
Gratis levering - du bestemmer hvordan!
Ubegrænset bytte og returret
Prissikkerhed
Shop online og afhentgratis i bolighus

Alt i vores bolighuse er lige til at tage med hjem eller til hurtig levering. Eneste undtagelse er bestillingsvarer, der fremstilles specielt til dig, her skal du regne med en lidt længere leveringstid. Der tages forbehold for moms- og kronejusteringer, tastefejl, ikke fremkomne samt udsolgte varer.

Denne mail kan ikke besvares.

Du kan til enhver til opdatere dine præferencer ved at klikke her.

Ønsker du ikke længere at modtage ILVA's nyhedsbreve?
Afmeld dig her

Facebook
Instagram
Pinterest
website