Hej John

Ny avis gælder fra lørdag - tag et smugkig nu

Den nye tilbudsavis lander i morgen, lørdag, med alt til dine efterårsprojekter derhjemme. Tag et kig allerede nu og kig forbi din lokale STARK eller STARK.dk fra i morgen. Avisen er nemlig fyldt med gode tilbud på alt lige fra maling og elværktøj til fliser og trægulve. 


Tilbudsavisen gælder fra lørdag den 2. oktober til og med søndag den 24. oktober

Akustik-panik? STARK har løsningen

Når børnestemmer, musik og voksensnak skal forenes i køkkenet, kan det være svært at føre en samtale. Højt til loftet og hårde overflader i form af fliser, beton eller glas, får lyden til at slå tilbage mellem vægge og lofter. Det resulterer i ekko og efterklang, som kan være stærkt irriterende og trættende for omgivelserne. 


Med FibroTech-akustikpaneler dæmper du støjgener og går fra akustik-panik til wauw-effekt. Kig forbi STARK og hør mere.

Lige før mødet med landsholdet

MUR-banen er sat og Brian Lykke forbereder sig selv og sit hold på mødet med landsholdsspillerne. Landsholdet er - efter Brians overbevisning - i gang med at varme op med lidt 11-mands spil, inden det for alvor gælder, når der skal spilles MUR! 


STARK er stolt sponsor for DBU og herrelandsholdet. Men vi støtter op om mere end blot eliten. Sammen med NGO’en Ombold, landsholdet og vores kunder er vi i fuld gang med at genoplive den velkendte skolegårdsklassiker MUR.

Vælg en klimavenlig dør

Skal du have ny yderdør til din bolig, er der flere gode grunde til at vælge en energivenlig dør. Den har en høj isoleringsevne, som hjælper med at holde varmen inde i huset, og samtidig er den lavet på bæredygtige og genanvendelige materialer, så både miljøet og pengepungen får gavn af det. Og man behøver bestemt ikke at gå på kompromis med designet. Læs om Swedoors ECO-døre, der har fokus på både miljøet, varmeregningen og designet. 

Dit medlemstilbud i oktober

I oktober måned får du helt op til 30% rabat på alle facadedøre fra SWEDOOR, når du handler med dit SelvByg-kort*. Kig forbi din lokale STARK og hør mere. Er du i tvivl om, hvilken dør der passer bedst til din bolig? Prøv SWEDOORs designværktøj, hvor du kan teste udvalgte modeller og lege med farver, overflader og glas. 


*Rabatten fratrækkes ved betaling og gælder ikke i forvejen nedsatte varer. Rabatten fratrækkes gældende Swedoor-prisliste, og kan ikke kombineres med andre rabataftaler.

Se flere tilbud i din lokale STARK

 
 
 

DYRUP Væg Pro 10 Halvmat vægmaling, 10,8 liter

 
 

Pris t.o.m. 31/10

 400 DKK


 
   
 

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: