‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Se denne email i din browser
Nyt fra Experimentarium
16. jul 2020
I morgen åbner H.C. Ørsted udstillingen
Vi markerer 200 års-jubilæet for H.C. Ørsteds opdagelse af elektromagnetismen med en interaktiv rejseudstilling. Bliv fascineret af plasmakuglens dramatiske kræfter og lær om elektricitet og magnetisme på en ny og sjov måde. Skynd dig – du kan kun opleve udstillingen til og med den 22. august.
Læs om udstillingen
 
Nyd frokosten på vores store tagterrasse
Tag en pause med en fænomenal udsigt. Madvognen står klar på Taget, og SMASK tilbyder en lækker, familievenlig grab'n'go menu. Madvognen holder åbent både i hverdage og weekender.
Se grab'n'go menuen
 
Husk at booke dit besøg på forhånd
Vi er SÅ glade for, vi igen kan give jer nye, finurlige oplevelser! For at sikre et forsvarligt og trygt besøg, beder vi jer om at huske at booke billet på forhånd. Billetterne bliver hurtigt udsolgt!
Book dit besøg nu
 
Deltag og vind et gavekort
Har du skarpe øjne, og kan du spotte, om billederne er taget på Experimentarium eller ej? Vi trækker tre heldige vindere og uddeler tre gavekort; et på 500, 300 og 200 kr. til Experimentariums webshop.
Deltag nu
 
Den Interaktive Biograf genåbner
Skal du spille hovedrollen og hjælpe den lille pige med at befrie menneskeheden fra den absorberende tåge, der breder sig i Den Interaktive Biograf? Biografen genåbner på forsvarlig vis med maks 15 deltagere.
Udforsk biografen
 
Kinetic sandslot
Kinetic sand er tæt på magisk! Det pletter ikke og tørrer aldrig ud – og så kan sandet bruges igen og igen og igen. Lav det vildeste sandslot med spiraltrapper, tårne og vægge af sand med dette castle kit.
Læs om kinetic sand castle kit
 
 
 
 
 
facebook twitter youtube linkedin instagram