Nyd påsken med en podcast, lidt god læsning og din SKAT...

3 years ago
  • Html
  • Text
Nyhedsbrev uge 12, 2016: Lån, investering, SKAT og flere foredrag.
Se denne mail i din browser
En påske med en podcast i ørerne, lidt god læsning i hånden og i selskab med sin SKAT. Det lyder da ikke dårligt, vel? ...og det er lige præcis hvad vi har planlagt for dig. Lyt, læs og lad endelig ikke stå til. Din økonomi skal arbejde for dig og ingen andre - heller ikke i påsken.

Næste gang handler det om investering

Vi er nu godt igennem vores første foredragsrunde, hvor vi satte fokus på ejendomsinvestering og optimering af lån. Tak for den store interesse og de fine tilbagemeldinger. Vi er snart klar med anden etape, hvor vi stiller skarpt på, hvordan du får mest muligt ud af dine investeringer. Her er allerede mange tilmeldinger, og næsten fuldt hus flere steder. Husk at skrive dig på ventelisten, hvis ikke du får en plads i første omgang. Det giver dig chancen for en plads, hvis vi skulle modtage afbud. 

Kom til gratis økonomiske guldkorn

Vil du vide mere om finansiering af virksomhed?

Vi har haft besøg af IndustriKvarteret, en podcast rettet mod virksomheder, og ud af det er der kommet en særdeles informativ podcast om finansiering af erhverv. Hvad er mulighederne, fordelene, ulemperne og risiciene, når du skal finansiere din virksomhed? Blandt andet dette er på programmet her.  

Lyt med og bliv klogere på finansiering

Hvad er det helt rigtige realkreditlån?

Som du måske har regnet ud, er der ikke noget simpelt svar på dette spørgsmål. Men der er derimod nogle bestemte overvejelser du bør gøre dig, for at du kan vælge det rette lån for dig. Du skal først og fremmest kende din økonomi og gøre dig tanker om dine prioriteringer, før du vælger lån. Lad os klæde dig på til bedre økonomiske beslutninger.

Styrk dit beslutningsgrundlag

Regnskabets time...

Du har formentlig stået i kø til din årsopgørelse hos SKAT i løbet af den seneste uges tid. Mange har i hvert fald været inde og kontrollere om der ventede røde eller grønne tal. Husk på, at hvad der venter dig, er helt op til dig selv. Vi giver her et aktuelt overblik over, hvad du skal være opmærksom på i forhold til din årsopgørelse 2015. 

Få overblik over din årsopgørelse
PS. Vi har netop haft besøg af selveste The Wall Street Journal...
Hos Uvildige.dk bliver vi jævnligt kontaktet af diverse landsdækkende danske medier, som ønsker vores viden og holdninger på forskellige finansielle emner - og det er vi glade for. Men når The Wall Street Journal kontakter os med ønsket om at aflægge os et besøg, så kan vi ikke lade være at blive lidt ekstra stolte, og vi tillader os at tage det som et kvalitetsstempel af vores viden om det finansielle marked. Det håber vi også du gør - rigtig god påske fra Uvildige.dk! 
www.uvildige.dk
Facebook
LinkedIn
Copyright © 2016 Uvildige.dk, All rights reserved.
Du modtager denne mail, da du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev på www.uvildige.dk. Kontakt os venligst med evt. spørgsmål eller kommentarer.
Uvildige.dk
Tlf: 4358 4644 
kontakt@uvildige.dk
Find os i hele landet - se vores kontorer her
Ønsker du at ændre hvordan du modtager disse nyhedsbreve?
Du kan opdatere din profil her eller afmelde dig her

Share this newsletter on

Related newsletters

© 2019