Nye åbningstider/Storskrald/ Åbent hus og bagagerumsm arked

1 year ago


Text only:


Nye åbningstider på genbrugspladserne


Vi holder søndagsåbent på alle 5 genbrugspladser første gang søndag den 8. april. Hidtil har det kun været tilfældet for Værdiparken i Skanderborg samt Odder genbrugsplads.
 
Dette har vi valgt for at imødekomme et ønske fra jer kunder, og vi håber at se jer i Galten, Ry eller Hørning søndag d. 8. april. Der vil være rundstykker til de morgenfriske fra kl. 9.00.

Vi tager det store skrald!


Du har mulighed for at bestille storskrald også i 2018. Vores storskraldsordning kører fra marts til og med november, og vi har lavet en kalenderoversigt, så du kan se, hvornår vi er i dit område.
 
Mindre ting som f.eks. urtepotter og keramik tager vi med, hvis det er emballeret i en lukket sæk af klar plast. Hver sæk må kun indeholde samme type affald. Vi medtager ikke bygningsaffald, men har du en enkelt vask, en dør eller en enkelt anden udskiftelig bygningsdel, tager vi den gerne. Husk at tømme vand af.
 
Afhentning skal bestilles senest 2 hverdage før afhentningsdagen. Udfyld formularen i selvbetjeningen på www.renosyd.dk eller bestil via vores app.
 
Tak for at medvirke til at gøre affald til værdi.

Hent vores app


Den kan hentes til både iOS og Android. Hold dig opdateret på næste tømmedag, storskraldsdatoer og meld selv ind, hvis du er i tvivl om noget via app’ens ”giv besked” indstilling.

Nyt fokus i app’en


Snart er det muligt at registrere flere adresser via app’en. Det kan være smart, hvis du har et sommerhus, hvor du også gerne vil have overblik over din ordning, eller hvis f.eks. du gerne vil hjælpe din gamle mor ved hendes hus. Så har du også mulighed for at tilføje hendes adresse.
 
Vores app kan hentes både til iOS og Android

Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 5. maj


Lørdag d. 5. maj kan Renosyd fejre 25 års dagen for at gå fra forbrændingsanlæg til kraftvarmeanlæg.
 
Samme dag som vi afholder jubilæum for kraftvarmeanlægget, har vi i Værdicentralen bagagerumsmarked. Der vil være ml. 80 og 100 stande, og selvfølgelig har vi åbent i butikken under hele åbent hus arrangementet.
 
Kom forbi, det er lørdag d. 5. maj fra kl. 10.00 – 14.00.

Nyt nyhedsbrev


Næste gang du modtager et nyhedsbrev fra os, vil det se lidt anderledes ud. Det er skam stadig os der trykker send, men vi har bare besluttet at prøve et nyt format. Vi håber, du fortsat vil følge med. 😊

I tvivl om noget?


Du kan altid sende en mail til os på renosyd@renosyd.dk eller ringe til os på telefon 8652 5211, hvis du har spørgsmål.
Følg Værdicentralen på Facebook
Klik her for at framelde dig

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019