Art Academy - Din online kunstskole

En skøn weekend med male kursus på Kunstskolen Sønderbygaard, med temaet forårets farver i blomster og landskaber, er afsluttet. Men kurset sidder stadig i kroppen på den rigtig gode måde - det er så fantastisk og inspirerende, når huset summer af kreativitet, entusiasme og lysten til at lære og vide mere. Og ja, mit mål er bl.a. andet at inspirere mine kursister, men de skulle bare vide, hvor meget inspiration de giver tilbage til mig.

akryl slut

Og med den inspiration og stadig lidt høj efter en glad og farverig weekend, så har jeg allerede lagt nogle af efterårets malekurser i kursus kalenderen. Ja, faktiske har denne weekends kursister "bestilt" et kursus med efterårets farver i blomster og landskaber som tema, og det skal de da naturligvis have, så derfor er et sådant kursus lagt i kalenderen i weekenden den 30. sept. - 1. okt. 

Man kunne fristes til at sige "næsten som vanligt", slår vi i starten af september igen dørene op for de 3 faste 10-ugers malekurser for dagskursister. Tirsdagsholdet maler tirsdag aften og et par lange lørdage. Formiddagsmalerne maler onsdag formiddag og torsdagsmalerne om torsdagen, dog er der fyldt på sidstnævnte dagskursus, men jeg skriver gerne på venteliste.

Den 21. oktober afholdes der på Kunstskolen Sønderbygaard et helt særligt kursus - "I gang med maleriet" - et kursus for dig som drømmer om at male, men har brug for lidt mere viden og flere færdigheder for at komme godt i gang.

Læs mere om kurserne og tilmeld dig på artacademy.dk.

GULD

Vil du bare gerne endnu mere maleri, så er et GULD medlemskab i ArtAcademy - din online kunstskole - uden tvivl noget for dig. Her får du hver eneste måned, året rundt nye fantastiske månedsopgaver, adgang til et et fuldstændig unikt arkiv med inspirations- og undervisningsfilm, gode rabatordninger, et helt særligt online fællesskab via vores lukkede Facebookgruppe og ja, jeg kunne blive ved. 

Er du allerede medlem og har et godt kendskab til, hvordan en online kunstskole fungere, så spred gerne din viden og dine oplevelser. Fortæl dine malevenner om denne unikke mulighed for at deltage i månedlige malekurser hjemme fra dit eget atelier, fra sofaen, dit køkkenbord eller, hvor du nu har mulighed for at udfolde din kreativitet. På vores online kurser er der aldrig venteliste - der er altid plads til en til. Og det uanset om man bor i nabolaget eller i et helt andet land. Og det er fuldstændig uafhængig af, hvor uøvet eller erfaren maler man er. 

Jeg skriver "unikke mulighed", fordi det er det reelt. Der findes ikke et tilsvarende dansk online kursustilbud, som det du finder på ArtAcademy.dk, så ta' lige at tjek det ud og se om det ikke er noget for dig eller dine.

Foråret ramte os helt rigtigt i den forgangne uge og vi har nydt at kunne male udendørs, vi har nyt naturen, haven, blomsterne og de helt særlige farver foråret bringer med sig. Snart er det sommerens farver vi kan glæde os over og jeg kan love, at jeg tager på rejse ud i sommerlandet for at samle inspiration til endnu flere kurser både her i huset og online.

Vi ses på Kunstskolen Sønderbygaard og ArtAcademy.dk.

De bedste hilsner

2.1 (2)