Veel kijk-, luister- en leesplezier!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quote
 

Roy van den Broek (Rentman) zoekt overnamekandidaat in Amerika: 'Leven al zeven keer omgegooid'

Hij was dj, maar voelde zich niet senang op het podium. Dus rolde Roy van den Broek de licht- en geluidsbranche in en vond een gat in de markt: software voor verhuurbedrijven. Inmiddels is zijn Rentman wereldwijd een succesnummer, waardoor hij alsnog voor volle zalen staat en ruim honderd werknemers dirigeert.

 
 
Quote
 

Grapedistrict-oprichter Gijs Groenevelt: 'Geld verdienen doe je niet in retail'

Een lastige combinatie: retail met stijgende kosten en wijn met kleine marges. Hoe de oprichter van Grapedistrict dan toch kan proosten op succes? 'Schaal.' En zo opent deze week de vijftiende vestiging.

 
 
Quote
 

Gegoochel met renstal wordt zoon Ger Visser dan toch fataal

Niet alleen de van fraude veroordeelde Ger Visser, tot zijn bankroet twaalf jaar geleden een grote naam in vastgoedland, lijkt in cassatie voor de bijl te gaan. Dat geldt ook voor zijn vrouw en zoon.

 
 
Quote
 

Quote test de BMW X5 Competition: 'Dit is een 911-killer in familieverpakking'

'Het ontwaken van de motor gaat gepaard met hoestbuien en een pesthumeur,' stelt Quote's testcoureur Maurice van Kesteren. Maar mocht uw woke buurman gaan zeuren, dan kunt u met recht zeggen dat deze bolide hybride is, want: 'ergens zit een elektromotortje verstopt met de kracht van een heggenschaar.' Kijk aan.

 
 
Quote
 

Malaise in golfwereld raakt Rijswijkse leden

Wie lid wilde worden van een golfclub, moest meestal een obligatie kopen. Wie daar nu weer vanaf wil, moet geduld hebben. Heel erg veel geduld, zo leert een dispuut op de Rijswijkse Golfclub.

 
 
Quote
 

In de war? Nyenrode biedt voor €4500 een cursus 'Business & Spiritualiteit'

Het jaarverslag toont zwarte cijfers, maar groeit uw hart nog wel? Zomaar een vraag waar u als hardwerkend ondernemer tegenaan kan lopen. Voor een stukje holistisch ondernemen in samenspel met de dimensies, kunt u nu gelukkig naar Nyenrode.