Hej John

YES! 3 år mere på banen og på lægterne

Vi er glade for at fortælle, at vi snupper 3 gode år mere som stolt sponsor for det danske herrelandshold i fodbold. I dag er vi sammen med DBU klar til at dele med jer, at vi forlænger partnerskabet til og med 2025 og fremover får vores navn på spillertøjet.


Samarbejdet med DBU og herrelandsholdet har skabt stor begejstring hos vores kunder og stolthed blandt vores medarbejdere. Vi glæder os ikke mindst til flere gode timer sammen med mange af vores kunder på lægterne i rød-hvide trøjer og med masser af kampgejst og opbakning til Danmarks drenge. Er I klar? Det er vi 😊


STARK står bag Danmarks bedste – på banen og på pladsen🛠⚽

Bliv en mere effektiv håndværker med Minuba GO! og STARK

I samarbejde med Minuba GO! gør vi det lettere for dig at oprette tilbud og ordrer og udfylde digitale arbejdssedler og kvalitetssikringsdokumenter, imens du er på farten eller ude hos en kunde.


Tids- og materialeregistrering er nemt at udfylde i appen, og når arbejdet er udført, færdigmelder du sagen. Herefter oprettes der automatisk en faktura, som med få klik kan sendes afsted til kunden, så du hurtigere kan få betaling for dit arbejde. Du er altså ikke længere bundet til kontoret, og du slipper for at skulle udfylde de gammeldags og tidskrævende arbejdssedler i hånden.


STARK er allerede oprettet i Minuba GO!, så tilføj blot STARK under ”grossistaftaler” og få direkte adgang til alle varenumre i vores varekartotek. Minuba GO! er et gratis online-ordrestyringssystem til små eller nystartede håndværksvirksomheder med op til 2 brugere.

Sidste chance - tjek avisen!

Fik du set avisen? Den gælder kun til og med i morgen, torsdag! Så det er nu, du skal slå til, hvis du skal nå at have fingrene i de mange gode tilbud. Køb i en STARK-forretning eller på STARK.dk. Tilbuddene gælder til og med torsdag den 31. marts. 

HARD Hitters i marts...

 
 
 

DEWALT DWS778-QS geringssav

 
 

Pris i marts ex. moms 

2.996 DKK

Pris i marts incl. moms 

3.745 DKK

 
   
 
 
 
 

MAKITA vinkelsliber u/batt. og lader

 
 

Pris i marts ex. moms 

848 DKK

Pris i marts incl. moms 

1.060 DKK

 
   
 
 
 
 

LEICA Disto D2 afstandsmåler

 
 

Pris i marts ex. moms 

796 DKK

Pris i marts incl. moms 

995 DKK

 
   
 
 
 
 

EIBENSTOCK EHR 20,1 l + WG 135 røreværk

 
 

Pris i marts ex. moms 

1.296 DKK

Pris i marts incl. moms 

1.620 DKK

 
   
 
 
 
 

STARING Diamantborsæt, tørbor til vinkelsliber

 
 

Pris i marts ex. moms 

396 DKK

Pris i marts incl. moms 

495 DKK

 
   
 

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: