AX2 PixelBar batteridrevne lineære wash lamper

Wallwash lamper fyldt med lækre features og CRI ≥96

AX2 PixelBar er en LED bar på enten 50cm. eller 100cm. Der er henholdsvis 8x eller 16x 10W RGB+Amber+Mint dioder med 21° spredning, som giver massere af muligheder og et rigtig højt lys-output.

Features:

  • Nem at styre via AsteraAPP📲 eller via wireless DMX
  • Titan LED Engine med CRI op til 96
  • Indbygget batteri med holdbarhed på helt op til 20 timer
  • Individuelt programmerbare pixels
  • BarConnect+ sørger for nem adressering når du sammensætter flere lamper
  • Lampen kan stå på fødder, hænges i truss eller via sit airline track sættes på C-stand, ophænges i øje/hanger, eller monteres via 2 superclamps med trackpin.
AX2 PixelBar er tiltænkt både professionelle events og Film/TV optagelser. Nemt og hurtigt at arbejde med på events til belysning af fx facader, bagtæpper eller vægge. Højt output og høj lyskvalitet til Film/TV optagelser, green-screen & blue-screen og foto-studier.
Derudover kan man selvfølgeligt også være kreativ med den som enhver anden PixelBar til koncerter og teaterforestillinger.

Akustisk klar lyd der blender perfekt ind i lokalet 🔉

Focals 300 serie er special designede højttalere som passer perfekt ind i det miljø det skal stå i. Højttalerne fås i mange forskellige udgaver og kan både væg og loft monteres. 

Focals højttalere har i en lang årrække haft et renommé for at levere en klar og tydelig lyd i høj kvalitet. 300 serien gør sig gældende i bl.a. mødelokaler op til 29,7 kvm. museer, udstillinger, kantiner og i private hjem til f.eks. hjemmebiograf. Højttalerne blender perfekt ind i det miljø de skal stå i med deres tidsløse og anonyme design.

Det er tilmed muligt at få malet frontcoveret i en brugertilpasset farve.

Easy Quick Install beslag for nem installation

Med EQI monteringsbeslag kan du installere dine højttalere uden værktøj

Focal’s 300 indbygningsserie er lavet med Focals unikke Easy Quick Install system som gør det let for montøren at installere indbygningshøjttalerne da det ikke kræver værktøj.

Undgå farlige ulykker og materiel skade med
Flexa Sensors fra Litec

Simpelt og intuitivt kan du nu overvåge din load via din computer

Flexa Sensors giver besked hvis der er punkter som er højt belastede, og du kan dermed undgå potentielle farlige ulykker og materiel skade.

Ved brug af loadcells kan du beregne den nøjagtige vægtfordeling, så du har 100% overblik på din Truss opsætning. 

Med en Gateway fra Flexa Sensors kan rækkevidden mellem din PC og loadcells være op til 600 meter, hvis dine loadcells er inden for dit synsfelt.

Denne email er sendt til newsletter@newslettercollector.com  |  Du kan selv vælge dine emails eller afmelde dig |  © 2020 Light Partner ApS, All rights reserved