Hej John

Nyhed fra RAW: Nu kan du få svanemærkede døre

Som de første i Norden lancerer RAW nu svanemærkede døre. Svanemærket er Nordens officielle miljømærke og er din sikkerhed for, at produktet lever op til skrappe krav i forhold til både brugen af kemikalier, træet og kvaliteten. 


RAWs svanemærkede døre er dermed det rigtige valg, hvis du vil gøre noget godt for både miljøet og for indeklimaet. Samtidig bidrager de svanemærkede produkter til miljøcertificeringer ved bæredygtigt byggeri. Bestil dine svanemærkede RAW-døre i din lokale STARK eller på STARK.dk.

FSC Ugen 2020

Når du vælger FSC®-certificeret træ til dine byggeprojekter, siger skovene tak! Dit valg er nemlig med til at fremme bæredygtigt skovbrug, og på den måde er du med til at skabe en grønnere fremtid. 


Denne uge fejrer STARK FSC Ugen 2020 sammen med FSC Danmark og en lang række virksomheder. I år er temaet et globalt ’TAK’ fra skove i hele verden. Læs vores guide til FSC-mærkningen. 


Vidste du, at STARK har knap 10.000 FSC-certificerede varenumre? Og at STARK er FSC-certificeret i samtlige forretninger i Danmark og Grønland? 

Tag et smugkig i den nye håndværkeravis

I morgen lander den nye tilbudsavis til håndværkeren, og den er fyldt med stærke tilbud til alle dine byggeprojekter. Tag et kig allerede nu og køb i din lokale STARK eller på STARK.dk fra i morgen onsdag den 1. april. Tilbuddene gælder hele april måned.

Guide til håndtering af Covid-19

At være håndværker midt i Covid-19-pandemien skaber store udfordringer i forhold til at passe på sig selv, sine medarbejdere og sine kunder. Derfor giver vi dig her en håndsrækning: 


”Dit hjem er min arbejdsplads” kan du sende til dine kunder for at gøre dem trygge ved jeres håndtering af Covid-19. 


"Covid-19-guide for håndværkere” handler om, hvordan du forebygger og håndterer situationen omkring Covid-19 for at sikre dig og dine medarbejdere. 

Luk op for svanemærkede døre

 
 
 

RAW Premium massiv dør glat

 
 

Pris excl. moms

672 DKK

Pris incl. moms

840 DKK

 
   
 
 
 
 

RAW Premium massiv glasdør m.3 felter

 
 

Pris excl. moms

1.676 DKK

Pris incl. moms

2.095 DKK

 
   
 

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: