Hej John

Nyhed: STARK sender landets første el-lastbil med kran på gaden

STARK har som den første virksomhed sat en fuldelektrisk lastbil med kran i drift i Danmark. Den elektriske lastbil skal levere byggematerialer uden motorstøj og emissioner – i første omgang i København.

Giv dine kunder ovenlys gennem deres flade tage

Kender du fordelene ved ovenlysvinduer, så du kan rådgive dine kunder? Velux har sendt en ny generation af ovenlys til flade tage på gaden. Her kommer op til 56% mere dagslys ind i rummet, samtidig med at vinduet sørger for at regulere varmen og lukke frisk luft ind.  

Ståldøre med styrke, holdbarhed og masser af designløsninger

Hvad kendetegner en typisk ståldør? Praktisk, robust og med et tungt look? Sådan behøver det ikke at være. SWEDOOR ståldøre opfylder branchens strenge krav til brand, lyd og hårdførhed, samtidig med at døren fås i et elegant design. 


SWEDOOR nye ståldøre model 4250 har en stærk stålkonstruktion, der både har effektivt brandhæmmende isolering og en markant lyddæmpende effekt. Dørserien fås i forskellige overflader, lige fra almindelig malede overflader til det minimalistiske og rustfrie look. Med de adskillige kombinationer og den lange levetid er ståldøren oplagt til områder med meget aktivitet som fx P-huse, hoteller, lagerbygninger, kontorbygninger og ikke mindst sygehuse. 


Hør mere om SWEDOOR ståldør model 4250 i din lokale STARK. Bestil i det ønskede design – og få leveret inden for et par hverdage.

Klar til en ny sæson?

Har du set tilbudsavisen? Den er fyldt med udstyr og materialer til alle dine arbejdsopgaver. Se tilbuddene her og køb i STARK eller på STARK.dk


Tilbuddene gælder til og med tirsdag den 30. november

Se mange flere tilbud i STARK

 
 
 

BOSCH ProCore GSR 18V Akku bore-/skruemaskine, m/batt. og lader

 
 

Pris t.o.m 30/11 excl. moms 

1.596 DKK

Pris t.o.m. 30/11 incl. moms 

1.995 DKK

 
   
 
 
 
 

OX-ON BT1 Komfort-høreværn

 
 

Pris t.o.m 30/11 excl. moms 

340 DKK

Pris t.o.m. 30/11 incl. moms 

425 DKK

 
   
 
 
 
 

STARMIX IPulseSafe Støvsuger Kl. H

 
 

Pris t.o.m 30/11 excl. moms 

4.996 DKK

Pris t.o.m. 30/11 incl. moms 

6.245 DKK

 
   
 
 
 
 

MASCOT Lahti-undertrøje

 
 

Pris t.o.m 30/11 excl. moms 

120 DKK

Pris t.o.m. 30/11 incl. moms 

150 DKK

 
   
 

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: