OCTAVIA Dynamic fra 249.995 kr. KAMIQ fra 194.995 kr. Nyhedsmail om ny OCTAVIA. Skift til vinterdæk nu.
Byg din ŠKODA

Hurtigt overblik over aktuelle kampagner 

Kære John

ŠKODA har hele tiden gang i gode tilbud på forskellige modeller. Nu er de samlet ét sted på skoda.dk, så du altid kan få et hurtigt overblik over de aktuelle kampagner. Lige nu er der mulighed for at gøre en ekstra god handel på både FABIA, SCALA, OCTAVIA og den nye SUPERB.


 
Se aktuelle kampagner


 

OCTAVIA med lavere priser og mere udstyr

Endnu mere udstyr og lavere priser. Det er essensen af den nye kampagnemodel OCTAVIA Dynamic, som er baseret på udvalgte modeller med de højeste udstyrsniveauer, Ambition og Style. F.eks. kan du nu få en OCTAVIA 1.5 TSI 150 hk DSG Ambition Dynamic til kun 249.995 kr.*, og så har den tilmed også multifunktionsrat i læder og dynamisk fartpilot.

 
Se alle OCTAVIA Dynamic

 

Få nyheder om den nye OCTAVIA

Fjerde generation af OCTAVIA får verdenspremiere 11. november, og den kommer til Danmark i løbet af sommeren 2020. Som designskitsen afslører, er der noget at glæde sig til. Tilmeld dig vores nyhedsmail om den nye OCTAVIA, hvis du gerne vil modtage spændende nyheder som den første.

 den nye OCTAVIA
Tilmeld dig nyhedsmailen om den nye OCTAVIA

KAMIQ koster fra 194.995 kr.

ŠKODAs urbane SUV får Danmarkspremiere til januar, og nu er de danske priser klar. Priserne starter ved 194.995 kr.**, og de første 200 kunder, som forhåndsreserverer ŠKODA KAMIQ, får 2 års ekstra tryghed udover fabriksgarantien med uden beregning. Du kan stadig nå at forhåndsreservere blandt de første 200 og få din ekstra tryghed. Forhåndsreservationen er gratis og uforpligtende. 

 
Forhåndsreserver din KAMIQ


 
Se alle motorer, udstyr og priser på KAMIQ


 

Efterårsbilen KAROQ

Hvilken årstid er din ŠKODA? Vi synes, at KAROQ er en rigtig efterårsbil. Den er perfekt, når du vil nyde naturen, ligesom den gladeligt trækker traileren med visne blade fra haven til genbrugspladsen. Derfor er ŠKODA KAROQ novembers kalenderbillede til din computerskærm.

 
Download kalenderbilledet her

BLIV VINTERKLAR!

Skift til vinterdæk nu

Temperaturen bevæger sig ‘sydover’ – og vi taler ikke om sydlandske temperaturer! Snart står den på nattefrost og isglatte veje. Med andre ord er det nu, at du bør have vinterdæk på din ŠKODA, hvis du ikke allerede har skiftet. Book tid med det samme. Du kan gøre det nemt og hurtigt online.  

 
Find din nærmeste ŠKODA-servicepartner

 

Tid til nye vinterdæk?

Loven kræver, at mønsterdybden er mindst 1,6 mm, men FDM anbefaler, at dæk bliver skiftet, når dækmønstret er slidt ned til 3 mm. Når du får skiftet til vinterdæk hos din ŠKODA-servicepartner, bliver dækmønstret kontrolleret, og hvis du trænger til nye vinterdæk, har din ŠKODA-servicepartner et stort udvalg af kvalitetsdæk. 

 
Se udvalget af komplethjul her
Vinterhjul

Køb her
Måtter 

Køb her
Hjulkapsler

Køb her
©2019 ŠKODA Auto A/S
*Bilen er vist med ekstraudstyr. Prisen gælder OCTAVIA Ambition Dynamic 1,5 TSI DSG 150hk. Forbrug v. bl. kørsel 13,2–20,8 km/l. CO2-udslip 120-172 g/km. Energiklasse A+ - B. Sælges i et begrænset antal.

**Bilen er vist med ekstraudstyr. Prisen gælder ŠKODA KAMIQ Active 1,0 TSI 95 HK inkl. leveringsomk. (3980kr.). Forbrug v. bl. kørsel 13,6-20 km/l. CO2-udslip 129-166 g/km. Energiklasse  A+ - B.
Tryghedsaftalen gælder +2 år/100.000km (værdi 4.995 kr.) og dækker de samme områder, som fabriksgarantien i den valgte periode. Begrænsninger i dækning gælder, se øvrige vilkår på skoda.dk/tryghed