Sommeren bliver til efterår og malekurserne er startet op igen på Kunstskolen Sønderbygaard. Også på ArtAcademy.dk vores kunstskole på nettet, males der flittigt. De sidste to måneder har temaet været abstrakt maleri, men nu vender vi blikket ud på det danske landskab og vil de næste måneder male naturen i de smukke efterårsfarver.

  

______________________________________________________________________________

Lørdagsworkshops er et stort hit, og flere gange om måneden kommer malere kørende fra hele landet for at deltage i vores endagsworkshops. Det er meget overvældende og rørende, når vi ved en navnegennemgang først på morgenen hører hvordan kursister er kørt fra Ålborg, København, Slagelse, Sønderborg og Lolland for at nå frem til 5 timers intensiv input. Mange kursister nævner faktisk, at de nyder at kurserne kun fylder en dag, så selv om turen er lang, er de glade for at kunne køre hjem igen til aften. Der er også flere kursister, som vælger at overnatte på naboens B&B, og ankommer man dagen før eller bliver til dagen efter, ja så kan man naturligvis låne et staffeli i vores atelier og male en ekstra dag. Man betaler blot for malebaren og alle materialer.

Den løsning vælger flere malegrupper også. De laver en hyggeweekend med workshop den ene dag og en stille og hyggelig maledag, hvor alle informationer lagres og efterprøves dagen efter. Ideen er hermed givet videre. Vi hjælper selvfølgelig med information omkring overnatning, mad m.v.

 _____________________________________________________________________________

Om kort tid afholdes en workshop i at male og tegne Ansigtet i forandring v. underviser Bente Stæhr. Den starter helt på begynderplan, så drømmer du om at kunne opbygge, tegne og male et ansigt, så vær med på kurset, og i løbet af bare 5 timer, vil du vide meget mere og have et hav af redskaber til at begynde dine egne studier i ansigt- og portrætmaleri. Se mere her...

 _____________________________________________________________________________

Efterårets og forårets første workshops er allerede lagt på nettet, så vær ude hurtigt, og få en plads på de populære hold, så har du noget at se frem til de næste måneder. En workshop kan man jo også ønske sig i julegave. Køb gavekort her...

Her ses de aktuelle workshops på Kunstskolen Sønderbygaard. Der kan sagtens dukke flere op, og når en workshop er fyldt op, så fjernes den fra listen.

 _____________________________________________________________________________

Bogen ”Lad det blomstre… blomstermaleri fra drøm til virkelighed” udkom i maj måned mens haven blomstrede. Bogen er blevet en succes og har solgt rigtig godt. Vi fulgte bogen op med et lukket webside, hvor du kan købe dig adgang til over 30 filmklip og trin for trin øvelser fra bogen. Over hele landet ser vi hvordan blomstermalerierne udvikler sig.

Du kan fra i dag og frem til 1. november købe bogen og få 10 flotte postkort med i forsendelsen. Du sparer 100 kr.!

Se mere om bogen og køb den her...

Vi glæder os til at se dig på kunstskolen og følge dig på Art Academy

.