Blomst nyhedsbrev.jpg

Hej John

Blomsterne gløder! Det er helt usædvanlig. I denne uge kan jeg sætte en smuk buket i stuen bestående af hortensia og rododendron, to blomster, som normalt blomstrer på hver sin årstid. Men efter tørken har de valgt at blomstre igen.

Deltag i årets sidste blomsterkursus. Det er nu på lørdag, og vi kaster os over de sprudlende farver og efterårets blomstrende have.

Der er pladser, det er nu og det er på lørdag! Få en fantastisk smuk dag med blomstermaleri i vores skønne atelier. Vi sørger naturligvis for en skøn frokost undervejs.

Tilmeld dig her…

Blomst.jpg

_____________________________________________________________________________

ArtBoost!

Eller på jævn jysk ”skub til din kunst.” Hver uge sender vi et lille boost til dig – og det er helt gratis!

Film, ideer, inspiration til dig og dit maleri. Hver søndag i et helt år dukker en mail op, med en film, lidt snak, lidt humor, og måske en god ide. Du lærer os at kende i Art Academy og kan følge vores liv og rejser på sidelinjen. Meld dig til ArtBoost her og bliv en del af Art Academy.

Tilmeld dig her – Det er helt gratis fra os til jer!

Produkt - Artboost1.jpg

_____________________________________________________________________________

Oktober på Art Academy

Vi elsker Vesterhavet. Havet er en del af vores puls, af vores liv, af vores humør. Vi bor i det vestligste Jylland, hvor vejret, vinden, regnen og solen bringer Vesterhavet ind over landet. Træerne slides skæve af vinden og bilerne ruster af saltet i luften. Her er altid lidt varmere, lidt koldere eller lidt mere tørt eller fugtigt end i andre dele af landet.

I oktober tager vi jer med en tur til havet. Vi var der med et hold malekursister, lige netop den dag hvor solen for første gang forsvandt bag tunge regnskyer og tordenen rullede ind over landet. Nyd introen her og lær, hvordan du maler stejle.  

Tilmeld dig Art Academy her…

2018 5 - Langt ude redcomp.jpg

_____________________________________________________________________________

Rigtig god fornøjelse

Kærlig hilsen Jeppe, Catharina & Christina

.