Kære John Do

 

Carl Quist-Møller tegner en koncert

Det bliver magisk!
Carl er en forrygende historiefortæller både i ord og billeder, og han formår på poetisk og underholdende vis at kombinere musik, fantasi og billeder. Ved denne koncert vil han tegne live til musikken.

Han har nemlig ladet sig inspirere af Mussorgskijs storslåede musik ”Udstillingsbilleder” og har skrevet et eventyr om prinser og prinsesser, gru, død og kærlighed. Dette eventyr skal vi høre, og mens musikken spiller, lader Carl historiens billeder komme til live på storskærm over symfoniorkestret.

Carl Quist-Møller og Aarhus Symfoniorkester har i fællesskab fået lavet en ekstra gave til publikum. Vi har fået trykt Carls eventyr og lavet en cd med Mussorgskijs fantastiske musik. Disse uddeles gratis efter koncerten, så når man kommer hjem, kan man lade sig inspirere af historie og musik og følge i Carls fodspor.

Læs Aarhus Stiftstidendes interview med Carl lige her.

Køb billet her 125/85 for unge u. 25 år

--

Åbent hus med Aarhus Musikskole

I forbindelse med koncerten fylder Aarhus Musikskole hele Musikhuset med ”Musik til livet”, så der er rig mulighed for at se og prøve alle de forskellige instrumenter.

Kl. 11-14 er der instrumentjagt omkring torvet ved symfonisk sal. Prøv de instrumenter, du kan modtage undervisning i på Aarhus Musikskole, hør om musikskolens samarbejde med byens folkeskoler eller tag de yngste familie medlemmer med til en omgang "musikpædagogik som da oldemor var barn".

 

11.30-17 præsenterer Aarhus Musikskole et overflødighedshorn af koncerter når kor og orkestre indtager Kammermusiksalen, Caféscenen og Symfonisk Sal.

Information på "Torvet" foran symfonisk sal. Det hele knytter sig til Århundredets Festival.

Man kan desuden bestille brunch i Musikhusets café.Koncerten er en del af ”Symfomagica”.


Ændring af tilmelding: Tilmeld nyhedsbrev
Afmeld: Frameld nyhedsbrev