Nyhedsbrev fra Center for Systemer
Juni 2017
30. juni 2017
Omlægning af nyhedsbreve fra Moderniseringsstyrelsens Center for Systemer
Center for Systemer omlægger de systemnære nyhedsbreve 'Nyt om' til 'Aktuelt fra'.

Samtidig samles de mere strategiske nyheder og tiltag i et fælles nyt 'Nyhedsbrev fra Center for Systemer' med vicedirektør Maria Damborg Hald som afsender.
Nyt fælles nyhedsbrev fra Center for Systemer
'Nyt fra Systemmålbillede 2020' skifter efter sommerferien navn til 'Nyhedsbrev fra Center for Systemer'. Herefter vil strategiske og tværgående nyheder om fx mere sammenhængende systemer, effektive processer og fælles strategi for systemudviklingen blive koordineret og formidlet via det nye fælles nyhedsbrev.

Nyhederne vil blandt andet handle om Systemmålbillede 2020, de store projekter (fx HR-løsningen, Budgetsystemet og Single Sign-on) og andre tværgående temaer som tværgående stamdata, infrastruktur og ikke mindst samarbejdet med brugerne.

Ønsker du fremover at modtage det nye Nyhedsbrev fra Center for Systemer, kan du allerede nu tilmelde dig nyhedsbrevet ved at tilmelde dig Nyt fra Systemmålbillede 2020 på modst.dk.

Er du allerede tilmeldt Nyt fra Systemmålbillede 2020, vil du automatisk modtage Nyhedsbrev fra Center for Systemer efter sommerferien.
Aktuelt fra de enkelte systemer
Driftsstatus og mere tekniske vejledninger og informationer om de enkelte systemer vil fremover blive distribueret via 'Aktuelt fra'.

Følgende systemnære nyhedsbreve vil skifte navn efter sommerferien:

- Nyt fra IndFak ændres til Aktuelt fra IndFak
- Nyt fra RejsUd ændres til Aktuelt fra RejsUd
- Nyt om Campus ændres til Aktuelt fra Campus
- Nyt om LDV ændres til Aktuelt fra LDV
- Nyt om Løn og HR-systemer ændres til Aktuelt om Løn og HR-systemer
- Nyt om SKS ændres til Aktuelt fra SKS
- Nyt til selvejende om Navision Stat ændres til Aktuelt fra Navision Stat til selvejende
- Nyt til statsinstitutioner om Navision Stat ændres til Aktuelt fra Navision Stat til statsinstitutioner

Du kan tilmelde dig 'Aktuelt fra' efter sommerferien.
Nyheder fra Center for Systemer
Revision af Systemmålbillede 2020
Tiltagene i Systemmålbillede 2020 er godt i gang, og det er blevet tid til review og refleksion. Derfor igangsætter Center for Systemer en revision af strategien og de fremadrettede tiltag.

Læs mere om revisionen af Systemmålbillede 2020
MS Power BI som ny visningsplatform til Statens Benchmarkdatabase
Fra den 30. juni er det muligt at se udvalgte KPI’er i Statens Benchmarkdatabase i en mere aktiv præsentation via Microsoft’s Power BI. Pilotprojektet er en del af udmøntningen af ambitionen om at sikre brugerne af benchmarkdatabasen en mere dynamisk og tidssvarende visningsplatform.

Læs mere Power BI og Statens Benchmarkdatabase
Nyt værktøj til brugerstyring – Løn
Moderniseringsstyrelsen har udviklet et værktøj til brugeradministration i Statens Lønløsning – SLS og HR-Løn: Brugerstyring Løn. Værktøjet gør det nemmere for kunderne at oprette og vedligeholde brugerkoder, så brugerstyringen i Statens Lønløsning nu kan varetages lokalt.

Læs mere om det nye værktøj Brugerstyring Løn
Ny proces for kontrol af brugere i Navision Stat
Moderniseringsstyrelsen og Statens Administration er gået sammen om at lette processen for kontrol af brugere i Navision Stat.

Læs mere om den ny proces for brugerkontrol i Navision Stat
Dette nyhedsbrev sendes til nyhedsgrupperne for hhv. Nyt fra Systemmålbillede 2020, Nyt fra IndFak, Nyt fra RejsUd, Nyt om LDV, Nyt om Løn og HR-systemer, Nyt om SKS, Nyt til selvejende om Navision Stat samt Nyt til statsinstitutioner om Navision Stat, idet vi forsøger at henvende os til brugere på tværs af vores systemer.

Fremover vil 'Nyhedsbrev fra Center for Systemer' kun blive sendt til abonnenter på 'Nyhedsbrev fra Center for Systemer'.

Afmeld nyhedsbrevet her
Moderniseringsstyrelsen
Landgreven 4
DK-1017 København K
T: 33 92 80 00
E:
modst@modst.dk