Nyhedsbrev uge 34, 2021

Velkommen til Dansk PersonTransports nyhedsbrev. Her får du hver uge de seneste og mest relevante nyheder direkte i din inbox.
Husk, du kan skrive til nve@dpt-dk.org, hvis du har noget, du gerne vil have med i næste uges nyhedsbrev.

God fornøjelse

Hvis du hellere vil læse nyhedsbrevet i din browser, så klik her 

Benny Engelbrecht åbner årsmødet

Transportminister Benny Engelbrecht åbner Dansk PersonTransports årsmøde, som også får besøg af Venstres transportordfører Kristian Pihl Lorentzen og Niels Flemming Hansen, der er transportordfører for Konservative. 

Læs mere her

Ikke flere corona-restriktioner fra den 10. september

Fra den 10. september er det slut med Corona-restriktionerne i Danmark efter 18 måneder med restriktioner i forbindelse med Covid-19.

Læs mere her

Fartbøderne kan blive endnu dyrere

Hvis speederfoden ligger lidt for tungt, kan det i fremtiden betyde en betydeligt større bøde. Et nyt politisk forslag fra regeringen vil nemlig betyde, at fartbøder bliver forhøjet med 20 procent.

Læs mere her

Klima: Er brintbusser en del af løsningen?

De batterielektriske busser er en succes, men brintbusser nævnes som et alternativ. De er også emissionsfrie, klimavenlige og kan operere med længere rækkevidder end batteribusser. 

Læs mere her

Årsmøde 2021

Dansk PersonTransports årsmøde og persontransportmesse 2021 afholdes 16.-18. september 2021 i MCH Messecenter Herning. Ligesom tidligere, benytter vi anledningen til at samle hele branchen til nogle dage med fagligt input og ikke mindst pleje de sociale relationer. Så husk at melde dig til. 
 

Kom til John Bergholdt 60-års fødselsdagsreception

Dansk PersonTransports landsformand, John Bergholdt, har rundet de 60 år, og derfor afholder Dansk PersonTransport en 60 års fødselsdagsreception for John Bergholdt lørdag den 18. september fra kl. 12.00 til kl. 14 på messen Persontransport i Herning. Reception bliver afholdt på Dansk PersonTransports stand i Hal H, hvor der bydes på frokost og andet godt til ganen til medlemmer og gæster.
 

Igangværende udbud:

Der er i øjeblikket igangværende udbud af personbefordring. Du kan læse mere via nedenstående link, hvor vi har lavet en oversigt over udbudene.
Hjemmeside
Facebook
Twitter
Vil du ikke modtage nyhedsbrevet længere? Klik her for at fjerne dit navn fra listen


Vores adresse er:
Dansk PersonTransport Nørre Farimagsgade 11 København K 1364 Denmark

Copyright © 2020 Dansk PersonTransport, All rights reserved.