Nyhedsbrev uge 36, 2021

Velkommen til Dansk PersonTransports nyhedsbrev. Her får du hver uge de seneste og mest relevante nyheder direkte i din inbox.
Husk, du kan skrive til nve@dpt-dk.org, hvis du har noget, du gerne vil have med i næste uges nyhedsbrev.

God fornøjelse

Hvis du hellere vil læse nyhedsbrevet i din browser, så klik her 

Forbedringer sikret med klippekortsordning til kørsel i miljøzoner

Dansk PersonTransport har lagt arm med Miljøstyrelsen for at finde acceptable løsninger på de skærpede krav i miljøzonerne, som træder i kraft fra 1. januar 2015. Det er positivt, at der nu er kommet forbedringer i form af dispensationsordninger og klippekortsordning, der kan bidrage med at tage toppen af udfordringerne.

Læs mere her

Kom med på Walk & Talk på messen Persontransport 2021

Også i år kan du komme med på en Walk & Talk på Persontransport 2021. Her undersøger vi om udstillerne, har gode brugbare løsninger klar til DPT’s medlemmer, når de skal levere en klimavenlig persontransport uden at gå på kompromis med passagerernes rejseoplevelse.

Læs mere her

Godt nyt til trængte virksomheder

Folketinget udskyder fristen for coronalån frem til 1. april 2022 og giver samtidig mulighed for afdragsordninger.

Læs mere her

Husk at omregistrere dit IVS-selskab til et ApS

Iværksætterselskaber, de såkaldte IVS’er er snart historie. Folketinget foretog nemlig en ændring i selskabsloven i foråret 2019 og fjernede muligheden for at oprette denne form for selskaber. Samtidig blev det vedtaget, at alle eksisterende iværksætterselskaber enten skulle omdannes til et anpartsselskab (ApS) eller opløses. 

Læs mere her

”Jeg har kun oplevet fordele ved skiftet til el-taxi”

Kim Petersen, som er el-taxivognmand fra Padborg, deltog på Klimafolkemødet i Middelfart, hvor han blandt andet fortalte om sine positive oplevelser med omlægning til el-taxi.
 

Læs mere her

Kom til John Bergholdt 60-års fødselsdagsreception

Dansk PersonTransports landsformand, John Bergholdt, har rundet de 60 år, og derfor afholder Dansk PersonTransport en 60 års fødselsdagsreception for John Bergholdt lørdag den 18. september fra kl. 12 til kl. 14 på Transportmessen i Herning. 

Læs mere her

Igangværende udbud:

Der er i øjeblikket igangværende udbud af personbefordring. Du kan læse mere via nedenstående link, hvor vi har lavet en oversigt over udbudene.
Hjemmeside
Facebook
Twitter
Vil du ikke modtage nyhedsbrevet længere? Klik her for at fjerne dit navn fra listen


Vores adresse er:
Dansk PersonTransport Nørre Farimagsgade 11 København K 1364 Denmark

Copyright © 2020 Dansk PersonTransport, All rights reserved.