.
     Kan du ikke lse nyhedsbrevet - Se online version i din browser ›
.
Nyhedsbrev nr. 7 af 28. september 2020

Indhold

› Er du klar til ndringerne i huseftersyn 1. oktober?
.
tophuseftersynsinfo
.
.

Er du klar til ndringerne i huseftersyn 1. oktober?

Siden 21. september har det været muligt at oprette virksomheder og brugere i Husweb. Mange er kommet i gang og har oprettet de første rapporter, så der kan laves huseftersyn i Husweb fra 1. oktober. Du kan stadig nå at oprette dig, og hvis du har brug for hjælp, kan du 29. og 30. september deltage i webinarer om oprettelsen. Du skal tilmelde dig på Sik.dk: https://www.sik.dk/erhverv/huseftersynsordningen/vejledninger/huseftersyn-1-oktober-2020/webinarer-spoergetimer-og-videovejledninger

Der er nogle ting, du skal være særligt opmærksom på inden 1. oktober:

  • Du skal afslutte de rapporter, du er i gang med i HEweb. Fra 1. oktober kan du kun bruge HEweb til at lave allonger, mens dine kladder til rapporter ikke længere vil være tilgængelige.
  • Huseftersynsinfo.dk lukker pr. 1. oktober. Du kan derefter finde alt indholdet sammen med vejledninger til Husweb på Sik.dk: https://www.sik.dk/erhverv/huseftersynsordningen/vejledninger
    Webadressen Huseftersynsinfo.dk vil fra 1. oktober føre ind på Sik.dk.
  • Du skal have to mailadresser, når du skal oprettes i Husweb. Den ene mailadresse hører til din virksomhed, mens den anden er en personlig mailadresse som bygningssagkyndig. Hvis du har flere ansatte i virksomheden, skal hver af dem oprettes som brugere med deres egen mailadresse.

Hvis du har spørgsmål til oprettelse eller brug af Husweb, har Sikkerhedsstyrelsen udvidet åbningstiden i dagene efter 1. oktober. Åbningstiderne på tlf. 3373 2000 eller sik@sik.dk er:
Torsdag den 1. oktober kl. 8-20
Fredag den 2. oktober kl. 8-16
Lørdag den 3. oktober kl. 10-12
Søndag den 4. oktober kl. 10-12

Vi håber, du kommer godt i gang med Husweb. Vi er klar til at hjælpe dig!

.
.