Arrangement 22. marts 9:30 - 12:00

opstartsmøde omkring gradueret tildeling                    

Er du interesseret i at komme i gang med gradueret tildeling af gødning, udsæd og planteværn?Så er vores opstartsmøde måske noget for dig!

Læs mere

Medlemsfordele:
Påsketilbud fra L & F

Få 20% rabat på vores påsketilbud. Kom afsted fra kun kr. 1592,- for 2 personer (ankomst mandag til fredag, lørdag er prisen kr. 1752,- for 2 personer)

 
Artikel:
En lille snak om store ting

Juristerne i SLFs afdeling for Ejendom og Jura havde inviteret til ”Åbent hus”, med det måske lidt nærgående spørgsmål: ”Er du godt gift” – og ”Hvad skal der ske med gården, hvis ægteskabet ikke holder?
Arrangement - 22. marts kl 18:00 

Fremtidens etableringsmuligheder i landbruget

SLF inviterer til en spændende inspirationsaften om alternative etableringsformer i landbruget.

Står du og skal sælge? Eller har du en drøm om dit eget landbrug? Så kom og hør andre landmænd fortælle, hvordan de har fået det til at hænge sammen via alternative løsninger.

Læs mere

Fyraftensmøde 12. april kl 13.30

Persondataforordning
 
– betyder det noget for mig som landmand? JA det gør det bestemt! Kom og hør hvad du som arbejdsgiver skal have styr på omkring håndteringen af personfølsomme data
Er du medlem af SLF er det gratis – ellers 300,- kr. eks. moms hvis du ikke er medlem. Betales via MobilePay: 24 25 50 12
 

Nyhed:

Møde med teknik- og miljøformænd           

Formanden i SLF, Christian Lund ønsker dialog og samarbejde i højsædet, når kommunerne udøver deres myndigheds- og serviceopgaver over for landbrugs- og fødevareerhvervet, såvel som for borgerne generelt. 

Læs mere

Agro:

nyt nummer af agro - ny distributionsform            

Har du set det nye nummer af Agro? Her kan du denne gang læse lidt om året der gik og højdepunkterne fra 2017. Samt et portræt af landmand Poul Bonde Christiansen fra Als.

Læs mere

Uddannelse:

arbejdsmiljøuddannelse              

SLF, LandboUngdom, DM&E og SEGES udbyder den lovpligtige 3-dags arbejdsmiljøuddannelse, der er målrettet direkte til landbruget.

Læs mere

Facebook
LinkedIn
SLF Tv
Website
Copyright © 2018 SLF, All rights reserved.
SLF NyhedsMail

Sendt til:
newsletter@newslettercollector.com

Send dette Nyhedsbrev til ven

Du kan updatere dine oplysninger eller framelde dig denne liste