REFINANSIERINGSMØDE I SLF

Er der tørke at spore i den globale økonomi? Kom og hør hvad det kan betyde for dig. Alle er velkomne!
Torsdag 27. september kl 19:00
LÆS MERE
Sommerens krise og efterårets hårde arbejde kan give eftervirkninger, og med en sundhedsforsikring har man bedre mulighed for at gøre noget ved det, uden at skulle vente flere måneder på fx et tjek hos speciallæge.
Bestil NU


Kender du en, der har en landbrugsvirksomhed med en sund økonomi, hvor ledelsesegenskaber er vejen til en økonomisk vækst med respekt for det øvrige samfund?

SLF søger kandidater, der har skabt nye veje til vækst.

Læs mere

Katastrofen truer. Nu er den afrikanske svinepest nået til Belgien, hvor man har fundet to smittede vildsvin. Det haster med at sikre Danmark mod smitten. Vi skal have fjernet de vildsvin, vi allerede har i Danmark NU.

Læs mere
Tanken om at ens besætning skulle slås ned, er ubærlig. Men det er ikke kun frygten for min egen situation, der får mig til tasterne: Svinepest i Danmark vil få store konsekvenser for samfundet. Et udbrud vil lukke for al eksport af grisekød uden for EU.
Læs mere

JOB I SLF

Er du Agronom, Biolog eller lignende, og har du lyst til at arbejde med natur og vandløb for vores kunder? Så har vi et spændende job til en faglig og dygtig medarbejder.
LÆS MERE


KURSUS: Den effektive jobstart

Få succes med opstart af nye medarbejdere Udskiftning af medarbejdere er en bekostelig affære. Hvordan du planlægger og hvad du gør, de første tre måneder i en ny ansættelse, er altafgørende for motivation og trivsel på arbejdspladsen..
LÆS MERE


Nyt dagpengesystem for selvstændige

Nu er tiden kommet til de selvstændige. Ansøgningsprocessen for dagpenge er forenklet en del, da man blandt andet kan bruge løn og indkomst oplysninger, som i forvejen er indberettet til Skat. De nye regler træder i kraft 1. oktober 2018.
LÆS MERE
Facebook
LinkedIn
SLF Tv
Website
Copyright © 2018 SLF, All rights reserved.
Sendt til: newsletter@newslettercollector.com

Send dette Nyhedsbrev til ven

Du kan updatere dine oplysninger eller framelde dig denne liste