SLF tilbyder gratis individuelle fokusmøder på baggrund af tørken


SLF tilbyder landmænd gratis fokusmøder i Vojens, hvor de kan få overblik over situationen i mark og stald med henblik på at få lavet en handlingsplan tilpasset netop deres behov
 
LÆS MERE


SLF vurderer på tørken  
 

En rundspørge blandt medarbejdere og folkevalgte i SLF om tørkens påvirkning af høstudbyttet i foreningens område giver ikke noget entydigt svar. Den erfarne planteavlskonsulent Gunnar Jespersen fortæller, at udbyttet faktisk er meget forskelligt.
LÆS MERE


Søg tilskud til næste dit projekt 
 

Søg nu og de næste måneder til blandt andet for planteavl konventionel og økologi. 
I samme ordning kan der også søges om tilskud til Æg og slagtefjerkræ konventionel/økologisk omkring energibesparelse og ammoniakreduktion, ligeledes for gartneri, energibesparelse, næringsstof og pesticidreduktion
LÆS MERE


Grovfoderdagen i Sivkro
 

Grovfoderdagen i forsøgsmarkerne i Sivkro ved Hellevad bliver i år rykket 14 dage frem til tirsdag den 21. august
LÆS MERE


Åbent landbrug - 16. september 

I år byder vi indenfor på to kvægejendomme. 

En stor tak skal lyde til værterne og deres ansatte, der lægger et kæmpe stykke arbejde i arrangementet. Det er noget, der har stor værdi for hele erhvervet.

Finn Læbel · Kastrupvej 29, 6510 Gram 
Søren Lund-Petersen · Skjoldagervej 13, 6510 Gram


Lederkursus for landmænd 
- stadig få plader tilbage


God ledelse er i fokus i øjeblikket. Også i landbruget er lederne opmærksomme på, hvad god ledelse betyder for fastholdelsen af medarbejderne og for medarbejdertrivsel og – motivation.
SLF har efter ønske fra kunderne lavet et lederkursus med et relevant indhold med nogle konkrete værktøjer, der kan bruges i hverdagen. Kurset foregår i en overskuelig tidsperiode og til en fornuftig pris.
LÆS MERE


Vi passer stadig godt på dine data
– og det er stadig dig, der bestemmer over dem!
 

Hvis du ikke foretager dig noget, så vil du fortsat modtage vores nyhedsbrev, men du er selvfølgelig også i din fulde ret til at melde dig ud eller ved at benytte linket nederst i nyhedsbrevet.

Du kan læse mere om vores persondatapolitik og forretningsbetingelser  og hvis du har nogle spørgsmål så kontakt os på slf@slf.dk

Facebook
LinkedIn
SLF Tv
Website
Copyright © 2018 SLF, All rights reserved.
Sendt til: newsletter@newslettercollector.com

Send dette Nyhedsbrev til ven

Du kan updatere dine oplysninger eller framelde dig denne liste