‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Se denne email i din browser
Nyt fra Experimentarium
30. dec 2019
Få fri leg og masser af viden i hele 2020
Nyt år – nye planer! 2020 er olympisk år - også på Experimentarium - og til januar går startskuddet til spændende og udfordrende olympiske aktiviteter. Køb årskort til Experimentarium - så er I klar til det hele og får samtidig gode rabatter på biobilletter, mad og varer fra vores skønne butik.
SE FORDELENE OG KØB ONLINE
 
Nye oplevelser: LAD LEGENE BEGYNDE
Gør dig klar, for om lidt begynder Legene, og DU er udtaget. Test dig selv og dine kræfter i vores spritnye olympiske Testcenter og vær med, når danske atleter demonstrerer deres kunnen og inviterer til at være med.
LAD LEGENE BEGYNDE
 
Lav din egen stjernekaster
Et nemt nytårsprojekt for dig og dine børn. Lav din helt egen funklende stjernekaster, så børnene kan imponere, når de starter i skole i det nye år! Det smukke trick kræver kun tre ingredienser.
PRØV DET HER
 
FÅ ET ÅR MED SJOV LEG OG NY VIDEN
Vi garanterer et år fyldt med nye oplevelser, spændende udfordringer og finurlig videnskab. Køb et årskort til 2020, og forbered dig på et sjovt år med aha-oplevelser for hele familien.
KØB ET ÅRSKORT TIL NYE OPLEVELSER
 
 
 
 
 
facebook twitter youtube linkedin instagram