Se nyhedsbrevet i din browser
 
Mandag 4. december 2017
Info
 
 
Nyt business-medie om advokatbranchen

Watch Medier på vej med nyt medie om advokatbranchen – AdvokatWatch. Du kan allerede nu tilmelde dig vores nyhedsbrev.


Watch Medier lancerer i januar et nyt og ambitiøst erhvervsmedie, der henvender sig til alle med interesse for jura og business.

AdvokatWatch vil gå helt tæt på personer og virksomheder i den danske advokatbranche, ligesom der er fokus på de juridiske afdelinger i de danske virksomheder. Det kommer til at handle om strategi, ledelse, resultater, konkurrence, tal, rankings, mandater, tvister, rådgivning, rammevilkår, teknologi, innovation, brancheglidninger, profiler, karriere, løn, jobskifte og meget andet.
”Vi mener, at der er behov for et uafhængigt og journalistisk erhvervsmedie om branchen. Advokatbranchen er en af de vigtigste brancher i dansk erhvervsliv, og vi vil lave et medie, der tager branchen alvorligt. Både når det går godt, og når det går skidt. Watch Medier står for kritisk og fair erhvervsjournalistik med fokus på substansen, og det bliver også fundamentet for AdvokatWatch,” siger Anders Heering, chefredaktør og adm. direktør for Watch Medier.
Watch Medier er ejet af JP/Politikens Hus, og AdvokatWatch bliver det tiende nichemedie i mediehuset, der desuden står bag AMWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, MediaWatch, MedWatch og ShippingWatch.

Tilmeld dig allerede nu vores nyhedsbrev her.