Nyt e-learning-kursus i behovsafdækning

3 years ago


Text only:

 
Åbn i din browser | Tip en ven 

NYT E-LEARNING-KURSUS I BEHOVSAFDÆKNING


Bliv inspireret til at motivere dine kunder til at deltage i pensionsmøder. Bliv klædt på til at afdække kundernes behov på en nærværende og inddragende måde og øg samtidig dit salg.
Kunderne er ikke altid motiverede for at deltage i et pensionsmøde i pengeinstituttet. Og de motiveres ofte forskelligt, alt afhængigt af hvor de er i livet, og hvad der er vigtigt for dem.
Kurset giver dig input til, hvordan du motiverer kunderne til at komme til et pensionsmøde, og du bliver introduceret til teknikker, der sikrer nysgerrighed på kundens behov. Du får inspiration til gode spørgsmål og fremgangsmåder i din behovsafdækning, så kunden oplever, at hans behov og ønsker er i centrum – og du vil dermed øge dit salg.
Den primære målgruppe er rådgivere, der har porteføljer med potentiale indenfor pension. Uanset om du er erfaren eller uerfaren rådgiver, så vil dette e-learning-kursus give dig inspiration til at forbedre din behovsafdækning.
Behovsafdækning består af tre moduler, nemlig Dit udbytte af behovsafdækning (videopræsentation med chefkonsulent Henrik Hammerskov, Finanssektorens Uddannelsescenter), Forbered din behovsafdækning og Behovsafdækning på kundemødet.
Nyhedsbrevet er sendt til modtagerne af: Nyt om E-learning og virtuel læring og Nyt om Pension.
 
Følg os på Facebook
Find os på LinkedIn
Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig nyhedsbrevet på finansudd.dk
Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev, kan du til enhver tid afmelde dig
Øvrige nyhedsbreve og tilmelding
Tidligere udsendte nyhedsbreve
Finanssektorens Uddannelsescenter
Skovsvinget 10
8660 Skanderborg  
Tlf. 8993 3333 · E-mail info@finansudd.dk

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019