Nyt elegant fladtagsvindue // Levering omkring jul og nytår

3 years ago


Text only:Se nyhedsbrevet i
webversion
Del


Nyhedsbrev til forhandlere af VELUX produkter . Nr. 22 . December 2015
NYHED! Elegant fladtagsvindue


VELUX Gruppen har netop lanceret et helt nyt - og allerede meget efterspurgt - produkt: et elegant og minimalistisk fladtagsvindue. Vinduet er støjreducerende og isolerende, med en 2-lags lavenergirude, og fås i både fast og oplukkelig udgave. Det nye vindue er stilren og energivenlig måde at få frisk luft og dagslys. Det er let at udskifte eksisterende VELUX ovenlyskupler med det nye fladtagsvindue.

Læs mere om det nye fladtagsvindue
VELUX INTEGRA® - styr vinduer og markiser med et enkelt tryk


VELUX INTEGRA® giver dine kunder flere muligheder for at fjernbetjene deres ovenlysløsninger - og det hele kan styres fra én kontrolenhed. Kontrolenheden gør det muligt at udlufte boligen og kontrollere dagslyset med et enkelt klik, eller automatisk ved hjælp af de indbyggede programmer.

Læs mere om VELUX INTEGRA®
Flere VELUX medarbejdere


VELUX Danmark opmander, for at vi kan tilbyde dig endnu bedre service og rådgivning. Vi har fået en række nye kollegaer, som står parate til at yde kundeservice og besøge dig på din hjemmebane.

Se alle medarbejdere
Vidste du...


...at salgsprisen på huse med ovenlysvinduer er hele 32% højere end den gennemsnitlige salgspris på alle huse?

Læs mere og se eksempler
Levering og retur omkring jul og nytår
VELUX Danmark leverer sidste gang inden jul 23. december 2015. Så vær opmærksom på, at skal din kunde bruge VELUX produkter mellem jul og nytår, skal varerne bestilles senest 21. december 2015. Gælder for varer som ifølge prislisten er lagervarer.
Returvarer som afhentes senest 14. december bliver krediteret i 2015. Så hvis du vil være sikker på, at vi krediterer i 2015, skal du bestille afhentning senest 9. december 2015, da der går ca. 4 arbejdsdage fra aftalen er indgået til godset
afhentes.
Første levering efter jul er 5. januar 2016.
VELUX Danmark ønsker dig en god jul og godt nytår!

Læs mere om vores returpolitik


Husk BDX isoleringssæt når du køber tvilling og kombi inddækninger
Når du køber enkelt inddækninger, så er BDX isoleringssæt med i pakken. Men til tvilling og kombi inddækninger skal BDX købes separat. Husk derfor at få BDX med på ordren, specielt hvis du bestiller dem på EDI eller forhandlernet, hvor vi ikke ser ordren og fejlen først bliver opdaget, når tømreren mangler varerne.

Se mere her


Find din VELUX konsulent
VELUX eksterne konsulenter har netop fået nye distrikter. På billedet nedenfor kan du se, hvem der dækker hvilke områder. Vi står klar med hjælp i både faglige og salgsmæssige spørgsmål.

Se alle medarbejdere


Anbefal nyhedsbrevet

Tip en ven
Follow on
VELUX Danmark sender dette nyhedsbrev ca. seks gange om året til forhandlere af VELUX produkter.
Tilmeld
eller
afmeld
nyhedsbrevet.
VELUX Danmark • Telefon 45 16 45 16 •
salg@velux.dk
velux.dk

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019