Kære (no

Vi er stolte af at kunne præsentere et nyt og inspirerende foredrag med Karina Jørgensen, coach, sexolog og parterapeut. Foredraget "Kvinder med ADHD og lavt selvværd" giver dig en dybdegående forståelse af ADHD hos kvinder og lære dig praktiske strategier til at styrke selvværdet💫.

ADHD hos kvinder er ofte underdiagnosticeret og misforstået, hvilket kan føre til udfordringer med lavt selvværd og følelsesmæssige problemer😔.

Dette foredrag er en unik mulighed for at få indsigt i, hvordan ADHD manifesterer sig hos kvinder🙍‍♀️, og hvad der kan gøres for at forbedre deres livskvalitet🌱. Karina Jørgensen vil dele sin ekspertise og innovative metoder, der har hjulpet mange kvinder til at opnå bedre selvforståelse og øget selvværd.

Hvorfor deltage i dette foredrag?
👉 Forstå sammenhængen mellem ADHD og lavt selvværd – Få en bedre forståelse af, hvordan ADHD påvirker selvværdet, og hvad der kan gøres for at forbedre det.

👉 Lær praktiske teknikker til at styrke selvværdet – Karina vil dele effektive metoder, der kan hjælpe dig med at opnå bedre selvforståelse og øget selvværd.

👉 Få indsigt i selvforståelse som kvinde med ADHD – Uanset om du selv har ADHD eller arbejder med at styrke selvværdet hos kvinder med ADHD, vil du få værdifuld viden og redskaber.

Hvem er foredraget for?
Dette foredrag henvender sig primært til kvinder, der selv har ADHD, samt fagpersoner og pårørende, der ønsker at forstå og støtte kvinder med ADHD bedre. Men har du oplevet...

  • koncentrationsproblemer
  • glemsomhed
  • at være uorganiseret
  • impulsivitet
  • at du ikke kan være dig selv og i stedet tilpasser dig andres forventninger

...og påvirker det dit mentale helbred, så er dette foredrag også lærerigt for dig🌟

Om foredragsholderen
Karina Jørgensen er en erfaren MasterCoach, terapeut og mindfulnesslærer. Med en baggrund som lærer og konsulent indenfor voksenhandicap, har Karina de sidste fire år fokuseret på ADHD og selvværd hos kvinder. Hendes innovative metoder har hjulpet mange kvinder til at opnå bedre selvforståelse og øget selvværd.


Kvinder med ADHD og lavt selvværd – Et foredrag med Karina Jørgensen

🗓 Dato: Torsdag den 28. november 
🕒 Tidspunkt: Kl. 18.30 – 20.30 
📍 Sted: Norddigesvej 2, 8240 Risskov 
🎟 Pris: 249 kr.


Tag kontrol over dit selvværd og få værktøjer til at leve dit bedste liv👇

Tilmeld dig her


Jeg håber at se dig til en inspirerende og lærerig aften.

De bedste hilsner, 
Leif Braad 
Psykoterapeut MPF, direktør og ejer af Life Academy