Nyhedsbrev uge 3, 2021

Velkommen til Dansk PersonTransports nyhedsbrev. Her får du hver uge de seneste og mest relevante nyheder direkte i din inbox.
Husk, du kan skrive til mbr@dpt-dk.org, hvis du har noget, du gerne vil have med i næste uges nyhedsbrev.

God fornøjelse

Hvis du hellere vil læse nyhedsbrevet i din browser, så klik her 

Infrastruktur: BRT er en foræring til klimamålsætningen 

I en kommende infrastrukturplan, Grøn Mobilitetplan, kan der med fordel afsættes midler til investering i fem nye BRT-projekter, mener Dansk PersonTransport. Disse projekter vil blandt andet kunne bedre rejsetider, reducere trængsel og CO2-udledning og vil - med eldrevne busser - være en foræring til ambitionen om at mindske persontransportens CO2-udledning.

Læs mere her

Nyt fra Midttrafik om flextrafikkørsel

Midttrafik oplevet en markant nedgang i antal ture, inden for alle kørselsordninger pga. de seneste restriktioner, men forhåbentlig vil vaccinationsprogrammet bringe kørslen op igen

Læs mere her

Nyetablerede virksomheder får adgang til kompensationsordningerne

Regeringen og et bredt flertal af Folketingets partier er enige om at ændre kompensationsordningerne så nyetablerede virksomheder fra før 1. november 2020 også får adgang til kompensation.

Læs mere her

Dekra udvider sin jobportal med en CV-bank

Dansk PersonTransports associerede medlem Dekra udvider deres nye jobportal for arbejdsgivere og chauffører med en CV-bank, der skal gøre det endnu lettere at finde den rigtige mand til den rigtige arbejdsplads.

Læs mere her

Danmark: Størst med elbusser?

Danmark har vundet førsteplads i nyindregistrerede elbusser i 2019 med 80 nye elbusser. Dansk PersonTransport er glade for førstepladsen, men mener ikke, det er et kapløb; det vigtigste er ikke antallet af busser, men at vi arbejder os mod en klimavenlig kollektiv transport og flere passagerer, der bruger den.

Læs mere her

Igangværende udbud:

Der er i øjeblikket igangværende udbud af personbefordring. Du kan læse mere via nedenstående link, hvor vi har lavet en oversigt over udbudene.
Hjemmeside
Facebook
Twitter
Vil du ikke modtage nyhedsbrevet længere? Klik her for at fjerne dit navn fra listen


Vores adresse er:
Dansk PersonTransport Nørre Farimagsgade 11 København K 1364 Denmark

Copyright © 2020 Dansk PersonTransport, All rights reserved.