Nyt fra IndFak
Marts 2016
2016-03-11
Nyhedsbrev marts 2016


Information til alle ØSC institutioner:
Efter opstart af Statens Administration i Hjørring er der, for alle ØSC institutioner, en ny arbejdsgang for købsdokumenter.
I vil få individuel besked fra Statens Administration om, hvornår den ændrede arbejdsgang vil træde i kraft for netop jer.
Årsagen til den nye arbejdsgang er, at ØSC fremadrettet vil håndtere moms- og konteringskontrol af købsdokumenter i IndFak i stedet for i Navision Stat.
Det vil påvirke flowet for købsdokumenter fra EFTER godkendelse af disponent til overførslen til Navision Stat. Altså vil flowet fra købsdokumentet kommer ind i IndFak til det bliver godkendt IKKE blive berørt af ændringen.
Se yderligere i denne vejledning

_______________________________________________________________________________

Vores leverandør Miracle har implementeret følgende rettelser og ændringsønsker i IndFak:

Dokumenttype og bilagsnummer
Der er nu foretaget en ændring i IndFak, som gør at Faktura og Kreditnota med samme bilagsnummer fra samme leverandør godt kan komme over i Navision.
Tidligere validerede IndFak kun på leverandør og bilagsnummer, hvilket gjorde at f.eks. en kreditnota blev afvist som dublet.

Login-felter
Ved login bliver adgangskode-feltet nu blankt, så snart der bliver ændret i feltet Brugernavn. På denne måde undgås det, at brugere misforstår de prikker, der automatisk er blevet udfyldt.

Send velkomstmail
Under administrationsmodulet, vil du ved visning af brugeroplysninger have mulighed for at sende en velkomstmail til nye (såvel til gamle) brugere med knappen ”Send velkomstmail”.
Ved tryk på denne knap, får du vist en pop-up, hvor en standardbesked bliver vist og kan redigeres som et almindeligt word-dokument. I popup-vinduet har du muligheden for at vise udskriften af den mail du arbejder på, samt sende eller annullere den.

Opdateret Stedfortrædervejledning
Da det nu er muligt at tilgå stedfortræder-bilag via Dashboardet, er vejledningen nu opdateret. Se vejledningen her.



Du kan læse mere på vores hjemmeside under Drift og Support, hvor du også vil kunne finde nyhedsbreve, FAQ-ofte stillede spørgsmål og minivejledninger
Afmeld nyhedsbrevet her
Moderniseringsstyrelsen
Landgreven 4
DK-1017 København K
T: 33 92 80 00
E:
modst@modst.dk