Nyt fra Moderniseringsstyrelsen
Juni, 2017
”Vi skal finde løsninger sammen i dialog og tillidsfuldt samarbejde”
Når overenskomsterne på det offentlige område skal forhandles i foråret 2018, sidder Ministeren for Offentlig Innovation, Sophie Løhde, for bordenden på statens område .

Læs mere her



TEMA
VI UDVIKLER STATENS LEDERE
Moderniseringsstyrelsen er i fuld gang med at etablere en række udviklingstilbud til ledere på tværs af staten og på alle ledelsesniveauer. De statslige ledere skal via Program for Ledelsesudvikling i Staten (PLUS) udvikles i retning af mere helhedsorientering, nytænkning, refleksion og handlekraft. Målet er at øge effekten af statslig ledelse og dermed styrke værdiskabelsen i staten.
Leverandører til tværstatslige lederudviklingsforløb
Moderniseringsstyrelsens har gennemført en række udbud, og inviterer til ledelsesudviklingsforløb for før-ledere, nye ledere, erfarne ledere og ledere af ledere i andet halvår af 2017.
Læs om lederudvikling i staten
Leverandør til nyt budgetsystem
Moderniseringsstyrelsen har indgået aftale med KMD A/S om at anskaffe nyt fællesstatsligt system til budgettering og budgetopfølgning i staten.

Læs mere om aftalen og løsningen her
Campus løftes op i skyen
Campus, det offentliges platform for læring, løftes til en ny og mere moderne version. Systemet udvides med flere nye moduler indenfor kompetencestyring og -udvikling, ligesom brugervenligheden og design forbedres markant.
Læs om nye muligheder inden for kompetenceudvikling

Sløret blev løftet for HR-Løsningen
150 HR-chefer og repræsentanter fra statens 139 institutioner deltog, da Moderniseringsstyrelsen præsenterede den HR-løsning, som skal digitalisere HR-processerne for personaleadministration.

Læs mere her


Afmeld nyhedsbrevet her
Moderniseringsstyrelsen
Landgreven 4
DK-1017 København K
T: 33 92 80 00
E:
modst@modst.dk