Nyt fra Navision Stat
Opgraderet version af ØDUP- og CIS-invoker
2021-03-16
Installer ny ØDUP- og ny CIS-invoker inden 3. maj 2021
Økonomistyrelsen har frigivet en ny version af ØDUP-invokeren og CIS-invokeren. Selvejende institutioner, som ikke hostes hos SIT eller KMD, skal installere de nye versioner inden 3. maj 2021, hvor Økonomistyrelsens nye centrale integrationsplatform CIP bliver sat i drift.

De nye invokere sikrer dataudveksling via CIP
Når Økonomistyrelsen udskifter den nuværende integrationsplatform ØDUP med den nye, skal jeres Navision Stat hostingleverandør opgradere til de seneste versioner af ØDUP- og CIS-invokeren, som Navision Stat og LDV m.fl. anvender til at sende og modtage data. Den nye platform kræver, at dataudveksling foregår med sikkerhedsprotokollen TLS1.2, og derfor har Økonomistyrelsen frigivet nye versioner af ØDUP- og CIS-invokeren.

Bemærk: Hvis jeres Navision Stat- og LDV-installation bliver hostet hos SIT og KMD, udfører SIT og KMD opgraderingen, og I skal derfor ikke foretage jer yderligere.

Installer jeres invokere allerede nu
Selvom overgangen til den nye centrale integrationsplatform først sker den 3. maj 2021, kan de nye versioner af ØDUP- og CIS-invokeren installeres allerede nu, da de både fungerer med ØDUP og CIP.

Hvis I ikke har installeret de nye invokere inden 3. maj, vil Navision Stat og LDV ikke kunne udveksle data mellem de centrale systemer SLS og SKS efter den 3. maj 2021.

Hent nye ØDUP- og CIS-invokere
I kan hente de nye invokere på Økonomistyrelsens hjemmeside
Afmeld nyhedsbrevet her
Økonomistyrelsen
Landgreven 4
DK-1017 København K
T: 33 92 80 00
E:
oes@oes.dk